De Mojito3 helm van KASK

Inmiddels een icoon in de wielerwereld is de Mojito van KASK. Met de Mojito3 rijd je in puur comfort en pluk je de vruchten van de vocht afvoerende Blue-tech voering. Nooit meer last van zweetdruppels op de zonnebril. Houd je hoofd koel met een geoptimaliseerd ventilatiesysteem. Deze is speciaal ontworpen voor een betere luchtdoorstroming. Het design is ook prachtig. Met de typerende lijnen aan de voorkant en de iconische achterkant. Dit zorgt dus voor het goede ventilatiesysteem. De Mojito3 slaagt voor de KASK WG11 test en overtreft de Europese veiligheidsnormen met liefst 48%. Hij is aanzienlijk beter dan zijn voorganger op het vlak van impact op de voor-, achter en bovenkant. Dat maakt hem veiliger dan ooit. En dat is natuurlijk het belangrijkste kenmerk van een helm.

De helm zit als gegoten. Door de afstelbare band kun je deze perfect afstellen zodat de helm perfect zit voor jou. Door de zachte binnenkant krijg je nergens last van. Tijdens de aankoop kun je kiezen uit verschillende kleuren. Ik kies voor de elegante mat zwarte versie. De maat kun je gemakkelijk berekenen door de omtrek van jouw hoofd op te meten en vervolgens bij KASK te kijken welke maat daarbij past. Ik heb maat M en die weegt slechts 230 gram. De prijs is €144 voor de mat zwarte. Maar voor de andere kleuren is de prijs €134. Kies jouw favoriete kleur, maar denk wel dat deze bij elke outfit moet passen! Een beetje amateurwielrenner wilt er natuurlijk modieus bij fietsen. Onder de helm kun je gewoon een koerspet dragen. De fitting blijft goed. Misschien wel even iets afstellen dan!

Dan nog even wat belangrijke aspecten van de helm. Deze heeft een zogenaamde Octo fit. Een rubberen micro-schijfinstelling met een betere vingergreep. Het internet gelkussen met steuncontactpunten zorgen ervoor dat je een perfect pasvorm voor ieder hooft kunt instellen. De MIT technologie zorgt voor een verbeterde veiligheid en een volledige bescherming. De HiViz zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent voor maximale veiligheid. Zelfs bij slechte omstandigheden als mist en in het donker.

Conclusie: Een prachtige helm die doet wat het moet doen. En meer. Veiligheid voorop, een uniek en mooi design en natuurlijk een uitstekende zichtbaarheid. Wat wil je nog meer. Voor meer informatie over KASK of het aanschaffen van de helm ga je naar: https://www.kask.com/nl/wielersport/mojito-cubed_24_88.htm.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *