Veilig de fiets op slot met de sloten van Safeman

Je wilt jouw fiets natuurlijk simpel wegzetten en zonder al te veel ongemak snel even wat drinken op het terrasje. Zonder dat je zorgen hebt of jouw fiets er straks nog wel staat. Met de Safeman sloten heb je de fiets zo op slot staan en bovendien veilig. De edelstalen kabel is ijzersterk en 75 centimeter lang. De kabel heeft bovendien een beschermende coating zodat jouw materiaal niet beschadigd. Klein maar toch zo sterk. En je hoeft geen code te onthouden om het slot te openen. Gewoon een compacte sleutel en je opent het slot zo! Je kunt met de kabel een extra lus maken zodat je ook jouw helm aan het slot kunt vastmaken. Het gewicht van het slot is niet veel meer dan dat van een van jouw repen of een banaan. Het slot is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en rood via https://busybeebikeproducts.nl/shop/bescherming/safeman-pocket-sloten/safeman-slot/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *