De Macator: Instapmodel helm van ABUS met bravoure

Op zoek naar een helm kom je al snel uit bij ABUS. Helmen van hoog niveau en Duitse degelijkheid. Daar staan ze al tijden om bekend. Maar gelukkig hebben zij ook een helm voor de beginners onder ons. Maar na hier en daar wat tests blijkt al snel dat deze niet alleen voor de beginnende recreant voldoening brengen. Ook voor de meer ervaren fietsers is de helm hartstikke fijn! En helemaal ideaal is de prijs. Voor slechts €49,95 heb je een helm van Duitse degelijkheid, hoogwaardige veiligheid en natuurlijk gewoon het mooie design wat je van ABUS mag verwachten.

Mooi ontwerp en goede ventilatie
Het belangrijkste is naar mijn mening dat de helm goed zit. En in deze eigenschap valt de Macator zeker. En het is natuurlijk ook fijn dat hij er nog eens goed uit ziet ook! Hij is er in allemaal verschillende kleuren. Dus kies gewoon de kleur die goed bij je past. De helm heeft een comfortabele vulling met verschillende pads. Daardoor heb je bijna niet door dat je een helm op hebt. Er zitten liefst 13 luchtgaten die voor heerlijke ventilatie zoeken. Want ook met het warme weer ventileerde het heerlijk door. En het insectengaas vang mooi alle muggen en vliegen op. Dat scheelt ook weer! Het heeft ook een volledige kunststof ring waardoor je hem ideaal op maat kunt afstellen. Die maakt gebruik van Zoom Ace: een handknop zodat je de helm persoonlijk in kunt stellen.

De helm is niet alleen geschikt voor op de racefiets. Je kunt hem ook gebruiken tijdens de ritjes door het bos op de mountainbike. Ze doen er namelijk ook een vizier bij die je er op kan klikken. Deze kan er vervolgens ook weer gemakkelijk afgelikt worden. Eenvoudig zodat je hem dus voor beiden kunt gebruiken. Ik heb trouwens een maat L en die is 340 gram. Kortom: hij ziet er goed uit, zit fantastisch en heeft ook nog eens een ideale ventilatie. Bovendien is hij nog geen vijftig euro en dat maakt het helemaal aantrekkelijk. Naast de verschillende kleuren zijn er ook 3 maten. Je kunt op de website van ABUS op zoek naar de dealer waar jij de Macator kunt aanschaffen: https://mobil.abus.com/nl/Dealer-Zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Frans schreef:

    Echt een goede helm voor een prikkie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *