De fietskleding van The Pedla

Het mooie weer komt er aan dus het is weer tijd om jouw nieuwste fietskleding te shoppen! The Pedla is daarin een perfecte keuze! The Pedla is geboren uit liefde en cultuur van de prachtige wegen rond Melbourne. Een Australisch merk met allure. De visie en focus van The Pedla is een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde fietsers die de grenzeloze avonturen van de weg nastreven en koesteren. En dat terwijl de fietservaring wordt verbeterd door middel van toonaangevende producten, innovaties en gemeenschapsopbouwende initiatieven.  En woon je toevallig in Melbourne, dan kun je een keer meefietsen met de community! Uiteraard in stel met een prachtig tenue van The Pedla.

Shirts
De prachtige shirts van The Pedla zijn redelijk geprijsd. Maar daar krijg je dan ook een kwalitatief hoogwaardig shirt voor. De naadloze en kleurrijke ontwerpen zijn allemaal hier te zien. Wij ontvingen twee prachtige shirts. Wat direct opvalt is de fijne stof en naadloze armstukjes. De rits opent en sluit gemakkelijk. In de achterzakken is ruimte genoeg voor een fietspomp en jouw repen. Het logo en The Pedla zijn in het shirt geprint. Geen loszittende delen. Alles in een. De maat kun je gemakkelijk kiezen op de website. En voor de koudere dagen ontving ik ook nog de Bold/ChillBlock Jacket in de kleur Neon groen. Een kleur die opvalt. Essentieel voor de winter kun je dit Jack met een ultrazachte microfiber fleece niet missen! Bovendien reflecteert het jack goed en met de juiste base layer, ook verkrijgbaar bij The Pedla, kom je fietsend de winter door.

Shorts
Beiden ontvangen we ook een bibshort. De zeempjes doen goed hun werk. We hebben deze mu meerdere maanden getest en krijgen nooit zadelpijn. De zeem groeit naar jouw achterste waardoor deze perfect past. Ze zijn er in verschillende kleuren zodat je kunt matchen met de prachtige jerseys. Ze zijn ontwikkeld voor comfort en dat voel je. De perfecte pasvorm en gemaakt in de beste Italiaanse fabrieken. De broek sluit ook naadloos op jouw benen aan. Er zijn ook broekjes die een unieke accessoire hebben. De broek heeft namelijk zakken aan de linker en rechterzijde van de bovenbenen. Daardoor kun je zelfs daar je repen of banaan kwijt! De broekjes zitten erg fijn en comfortabel. Langere ritten, sprintjes, alles zonder problemen. De broekjes zijn hier te vinden.

Er zijn natuurlijk ook verschillende andere producten te koop van The Pedla. Denk daarbij aan Gilets, ondershirts maar ook sokken. De sokken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren zodat deze passen bij het outfit. Racepetjes, bidons en handschoenen. Je kunt het zo gek niet noemen. Kijk voor meer informatie over deze unieke en prachtige fietskleding op https://thepedla.com/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *