Safeman Sloten: Veilig jouw racefiets achterlaten

In Nederland en België worden jaarlijks enorm veel fietsen gestolen. Daaronder vallen helaas ook racefietsen. Logisch natuurlijk, deze hebben meestal een hoge waarde. Een verzekering voor een dergelijk diefstal is vaak vrij duur of dekt dit niet. Of je krijgt niet de volledige waarde van jouw fiets terug. Daarom is het belangrijk om jouw fiets veilig op slot te zetten. En daar heeft Safeman de oplossing voor! De Safeman is een compact slot met een eenvoudige werking en bovendien doet hij wat hij moet doen: Jouw fiets keurig op slot achterlaten. Hij is klein dus makkelijk mee te nemen in de zak van jouw fietsshirt of zoals sommige broekjes tegenwoordig hebben, in de zak aan de zijkant van jouw fietsbroekje!

Compact, handig en licht
Je wilt jouw fiets natuurlijk simpel wegzetten en zonder al te veel ongemak snel even wat drinken op het terrasje. Zonder dat je zorgen hebt of jouw fiets er straks nog wel staat. Met de Safeman sloten heb je de fiets zo op slot staan en bovendien veilig. De edelstalen kabel is ijzersterk en 75 centimeter lang. De kabel heeft bovendien een beschermende coating zodat jouw materiaal niet beschadigd. Klein maar toch zo sterk. En je hoeft geen code te onthouden om het slot te openen. Gewoon een compacte sleutel en je opent het slot zo! Je kunt met de kabel een extra lus maken zodat je ook jouw helm aan het slot kunt vastmaken. Het gewicht van het slot is niet veel meer dan dat van een van jouw repen of een banaan. Het slot is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en rood.

Handig voor groepsritten: Safeman-T
Om meerdere fietsen (Of ski’s, snowboards, noem maar op) op slot te zetten heeft Innovative Outdoor, het bedrijf achter de Safeman, de Safeman-T ontwikkeld. Het stevige slot met een leuk design is multifunctioneel en handig in gebruik. Net zoals de gewone Safeman heeft de kabel een beschermende coating zodat er geen beschadiging op jouw fiets komt. De kabel is 10mm dik edelstaal en heeft een lengte van 1 meter 85. En het oog wil ook wat, dus is het een mooi uniek en sportief design. Ook de Safeman-T is gemakkelijk in gebruik door middel van lussen. Daardoor kun je ook jouw helm op slot doen. Daarnaast kun je het slot om meerdere fietsen doen zodat je met jouw fietsmaatjes rustig en onbezorgd op het terras kunt zitten! Een groot voordeel van de Safeman T is dat deze variant gebruikt kan worden om met de lange flexibele kabel zowel het frame als voor- EN achterwiel vast te zetten

De sloten zijn naast voor de fiets ook handig voor koffers, kinderwagens en bijvoorbeeld ski’s. Want ook die worden steeds vaker tijdens de Après ski gejat. Natuurlijk is er ook meer informatie over beide sloten en kun je ze verkrijgen bij Safeman.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *