De handschoenen van Dissent 133

Dissent 133 is een producent van “Adverse Weather Equipment”. Producten voor slecht weer, letterlijk vertaald. Het nummer 133 is er achter gezet met een reden. Dissent 133 is een Engels bedrijf. En in Engeland regent het gemiddeld  133 dagen per jaar. Voilà, daar heb je de uitleg. Daarbij komt natuurlijk regel nummer 9: “If you are riding in bad weather it means you are a badass. Period”. Dissent 133 heeft als doel jou die 133 dagen wanneer het regent toch te laten rijden. Of natuurlijk onder andere extreme weersomstandigheden zoals vrieskou. Men is altijd op zoek naar innovatie en daar komt het prachtige product vandaan. Verschillende handschoenen die ook als pakket verkocht worden. En dat is nou net wat ik aanraad. Een pakketje handschoenen die jou door de meeste weersomstandigheden helpen. Want zeg nou eerlijk, koude handen is toch ook niks?

Waterproof Glove System Pack
Het ideale pakket voor de vervende fietser die ook in de moeilijkste weersomstandigheden gaat is het waterbestendige handschoenen pakket. Bij de artikelen staat een handige maatgids. Hier kun je precies opmeten welke maat jij nodig hebt. Ik krijg als uitkomst maat M en binnen een aantal dagen is het pakketje uit Engeland binnen. In een prachtige case met logo zitten drie setjes handschoenen. Die gaan we even allemaal doornemen zodat je weet hoe je ze dient te gebruiken. Het pak kost 90 euro maar is tijdelijk even niet op voorraad. De handschoenen zijn wel los te bestellen.

Base Layer
Net als bij fietsshirt is er een base layer handschoen ontwikkeld. Deze handschoen is licht van gewicht. En toch is dee erg sterk. De zijden handschoenen bezit goede eigenschappen om ervoor te zorgen dat jouw handen “perfect” aanvoelen ongeacht de weersomstandigheden. Door de lange vingers en fijne pasvorm heb je eigenlijk het gevoel zonder handschoen te fietsen. Hij is natuurlijk onderdeel van het geheel, maar bij de iets wat frissere zomerdagen kun je ze ook als enige gebruiken. Slank en licht materiaal van hoge kwaliteit dat een hoge mate van behendigheid en comfort bied. Een perfecte eerste laag!

Cordura Touchfit
De tweede laag is een keuze van velen in de professionele pelotons. Met zijn naadloze ontwerp is deze thermische laag ideaal voor het geslaagde layer systeem. De zachte stof zorgt ervoor dat hij gemakkelijk over de base layer gaat. Het is de fietshandschoen voor het middenseizoen. Door de gebreide naadloze constructie past deze beproefde middelhoge handschoen perfect bij alle andere lagen om een ongeëvenaarde behendigheid en beweging te garanderen. De handschoen blokkeert voldoende lucht om je warm te houden terwijl je handen toch kunnen ademen. Een ander positief kenmerk van de Cordura handschoenen is dat ze dun genoeg zijn om veel behendigheid te bieden. Zo kun je gemakkelijk jouw voeding uitpakken en bedien je elektronische gadgets zoals jouw smartphone en fietscomputer, ook met touchscreen, zonder problemen terwijl je onderweg bent.

HDRY Lite
De buitenlaag voor zeer nat weer. Gecombineerd met de thermische lagen kun je alle omstandigheden aan. Hij is speciaal ontworpen zodat hij gemakkelijk over de andere handschoenen past. Belangrijkste eigenschappen zijn de bescherming tegen de wind en water dus daar is extra aandacht aan besteed. Door de lichte constructie heb je nog steeds een uitstekende behendigheid tijdens bijvoorbeeld het schakelen en remmen. Door de hoge waterdichtheid krijg je vrijwel geen natte handen. Maar door een uitstekend ademend vermogen heb je nog steeds geen zweethanden. Speciale vingertoppen zorgen dat je touchscreens nog kunt blijven gebruiken. Door het geavanceerde materiaal en hoogwaardige stoffen is deze handschoen de perfecte keuze voor slechte weersomstandigheden!

De combinatie van de drie lagen is natuurlijk het unieke verkooppunt. Zo combineer je warmte, droogheid met een dunne en flexibele handschoen. Voor meer informatie over het concept of het aanschaffen van de handschoenen ga je naar https://www.dissent133.com/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *