De winter door: Fietskleding van Alé

In 2013, na liefst 30 jaar proffessionele fietskleding te hebben gemaakt van hoge kwaliteit en vooral “Custum”, is Alé deze technologie, ervaring en passie gaan gebruiken om eigen kleding voor de consument op de markt te brengen. Alé brengt kleur en goed materiaal samen in de fietskleding die ze ontwikkelen. En dat is natuurlijk wat we willen! Blits over de wegen. Ze voegen echt iets nieuws toe aan fietsen. Met onder andere prachtig hand genaaide Chamois en een perfect passende jersey ontwikkelen ze unieke producten. Alé maakt vele verschillende producten waaronder Jacks, Gilets, skinsuits, handschoenen, sokken en zelfs pakken voor triatleten. En zeg nou eerlijk. De beste fietskleding maak je toch in samenwerking met topsporters? Performance kleding met Stijl, dat is Alé. Tijd om er een winters setje uit te lichten.

Graphics PRR Thermo Road
Het nieuwe PRR fietsshirt met lange mouwen is in perfectie gemaakt voor de winterse ritjes. Een vernieuwd comfort zorgt voor de ultieme fit. Kies wel een maatje groter dan normaal, de maten van Alé zijn wat anders. Helaas nu dus een XL voor mij, maar daar ben je alleen maar blij mee. Deze zit me als gegoten. Het aerodynamische ontwerp in combinatie met de nieuwe Merinowol mix blazen het jack vol leven. Bovendien is het een enorm lichtgewicht jack met maximale thermische prestaties. Het jack is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies jouw favoriet! En natuurlijk ontbreken de reflecterende details niet. Zo ben je altijd zichtbaar en kan je veilig de weg op, ook in de schemering.

Solid Winter Tights
Bij zo’n prachtig jack hoort natuurlijk ook een fijne, warme broek waar we de winter mee doorkomen. En met een goede zeem uiteraard. Deze vindt je bij Alé onder andere in de Solid Winter Tights. Deze broek, met bretels, heeft de perfecte zeem en is bovendien thermisch genoeg om jou de winter door te helpen. De koersbroek kan bovendien worden gecombineerd met alle kledingstukken uit de Alé collectie, wel zo handig hè? Aan de achterkant van de benen is bovendien een reflecterende toevoeging gedaan. Zo ben je zichtbaar en kan je veilig de weg op. Bovendien hebben ze geen rits bij de enkels geïntegreerd waardoor alles fijn en naadloos langs jouw lichaam loopt. Ik heb hem getest met temperaturen tot 1 graden. Ook toen geen koude benen en buik. Kortom, een perfect setje voor in de winter!

Meer informatie over de hoogwaardige fietskleding van Alé vind je op de site van Bowdy & Brave, de exclusieve distributeur binnen de Benelux: https://bowdybrave.com/ale/. Denk je er over na om zo’n winter kit aan te schaffen? Kijk dan waar je dit kan middels de “Dealer locator” van Bowdy & Brave: https://bowdybrave.com/dealerlocator/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *