Gemakkelijk alles mee voor jouw fietstocht in “The Pack”

Al die spullen die je altijd mee moet nemen onderweg. Voor lange, maar ook korte tochtjes heb je altijd veel spullen nodig. Want jouw telefoon moet natuurlijk altijd mee! Maar niet alleen de telefoon moet altijd mee. Ook jouw reserveband, misschien een pompje of van die CO2 capsules en sleutels moeten mee. En dat moet allemaal heel blijven en natuurlijk niet nat worden. The Pack is dan de ultieme oplossing. Alles kan er namelijk in! The Pack is in een maat verkrijgbaar, die alle moderne telefoons kan herbergen. The Pack is 18 bij 9 centimeter. Met een fijne ritssluiting sluit je The Pack makkelijk af voor water en heb je deze snel open mocht je onderweg gebeld worden of moet jouw band worden geplakt. De kwaliteit is erg goed en dat voor een prijs van slechts €24,95.

Bovendien is The Pack gemakkelijk in jouw achterzak op te bergen. Zo heb je er geen last van tijdens het fietsen. En kun je er gemakkelijk bij! Wat kun je er allemaal in stoppen? Nou best veel eigenlijk. Van binnen is The Pack namelijk ook handig ingericht. Zo is er aan beide zijkanten een apart vakje gemaakt waarvan er een met een rits is af te sluiten. In het rits vakje kun je wat kleingeld of jouw sleutels doen. In The Pack zelf stop je gemakkelijk de telefoon en een binnenbandje. Je hebt ook een speciaal vakje voor bijvoorbeeld pinpas of identificatie bewijs. Door de goede sluiting is The Pack waterdicht. Dat wil zeggen als je onderweg een flinke bui krijgt, jouw telefoon lekker droog blijft. Bovendien is The Pack verkrijgbaar in verschillende designs. Kies jouw favoriete design uit zodat The Pack uiteindelijk niet alleen erg functioneel is, maar ook nog eens een opbergsysteem met flair en een prachtig design!

Over The Pack Cycling Company
Stefan en Maikel merkten na een jaar fietsen dat het niet handig was de telefoon in een boterhamzakje te steken. Zeker niet samen met de sleutels en met geld. Er moest iets beters voor zijn en na lang zoeken kwamen ze iets tegen. Maar dat was niet precies wat ze zochten en het was erg duur. En toen dachten zij meteen: “Hé, dit kunnen wij beter!”. Vanaf dat moment zijn Stefan en Maikel gaan zoeken naar fabrieken en hebben zij bij meerdere partijen het idee neergelegd. Na een hoop samples bleef uiteindelijk een fabriek over. Zij maakten het product tot de realiteit. In december 2019 kwamen de producten binnen en begon de uitdaging ze aan de man te brengen. Met een prachtige website, webshop en bestellingen kwamen al snel binnen. Vooral van bekenden en mensen die het Stefan en Maikel gunden. Via de Bikemotion in Utrecht was de echte lancering. Er werden meteen hordes mensen bereikt, ook middels de positieve reacties van de nieuwe klanten kwamen vele bestellingen binnen. Na een prachtige zomer, natuurlijk ook geprofiteerd van de wielrenhype, is inmiddels een nieuwe voorraad binnen. Ook die gaat hard! Er is inmiddels ruimte gekomen om te werken aan nieuwe producten en initiatieven. Later dit jaar horen we daar alles over! En wat te van alle leuke projecten met custom cases in thema van het bedrijf? Voorbeelden daarvan zijn ABN AMRO fietsclub en het Italiaanse Northwave! Meer informatie over en het aanschaffen van “The Pack” op https://thepack.cc/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *