Merino SportWool Shirts van TORM

Paul en Al hebben samen de fietsenwinkel SP Cycles in het Engelse Broadstairs. Maar niet alleen deze fietswinkel houdt de heren bezig. Zij maken namelijk de beste Merino SportWool fietsshirts en onderkleding die zij kunnen. Niet zoveel zij kunnen. En dat maakt het tot een kleinschalig bedrijfje met prachtige kleding van zeer goede kwaliteit. Ik had het nog nooit aangehad, een fietsshirtje van Merino wol. Wat is het eigenlijk? Wol van het Merinoschaap, heel kort door de bocht. Het is een van de oudste en sterkste schapenrassen ter wereld. Om oververhitting van de schapen te voorkomen worden deze eenmaal per jaar geschoren. Enkele voordelen van de Merino Sportwol om zomaar even op te noemen. Merinowol is zelfreinigend, eenvoudig te onderhouden, erg zacht en het jeukt niet. Klein is mooi is het motto van Al en Paul, de fietsshirts en onderkleding van Torm.

Comfortabel, snel droog en erg zacht!
Op de website kun je kiezen uit verschillende type shirts. De leuke frisse ontwerpen maken het tot een moeilijke keuze. Welke kiezen we nu? In de store kun je een keuze maken. Je ziet dan gelijk welke op voorraad zijn in de maat die je nodig hebt. Overigens hebben zij shirts voor mannen en vrouwen. Korte en lange mouwen. We kozen de T17 Light Jersey en de nieuwe T7 Jersey. Die laatste zit comfortabel en laat weinig wind binnen. Daarnaast droogt jouw zweet snel op en het shirt heeft ook nog eens achterzakken. Ook een met een ritsje zodat je de sleutels niet kwijtraakt. Het shirt heeft bovendien reflectie op de achterkant en een fijne ritsafsluiting. De T17 is weer helemaal anders. De liggende strepen op borsthoogte zorgen voor een fijne ventilatie. Ook dit shirt heeft 5 zakken achterop waarvan twee met rits. De ritsafsluiting is fijn. Het shirt zit erg comfortabel en strak. Fijn voor de niet te warme dagen en een goede ventilatie en zweetafvoer spannen de kroon.

Meer informatie over Torm, Paul en Al, bezoek de website: https://www.torm.cc/.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. André Huisma schreef:

    Mooie shirts, ik ben echt fan van Merino wol! Ga er meteen eentje bestellen! Duurt het lang voordat je het shirt ontvangt?

  1. 26/06/2020

    […] om een volledig schone, verbeterde en natuurlijk bescherming voor jouw racefiets te hebben. Heb jij Merino base layers of shirts van bijvoorbeeld TORM, dat is handig! Die kun je dan namelijk wassen met de “Aqua Merino”. Maar we gaan natuurlijk […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *