Superpomp: Jouw banden altijd op de juiste spanning

De fietsbanden oppompen op de juiste spanning. Dat is vaak moeilijk. Na een flinke zoektocht mag ik wel zeggen dat ik een goede pomp heb gevonden waardoor jouw banden altijd op de juiste spanning zitten. Want met de Superpomp pomp jij moeiteloos elke band (of bal) automatisch op de perfecte spanning. Er zijn online wat tools te vinden welke spanning voor jou en je fiets het beste zijn. Ik moet zeggen, ik had altijd een hekel aan het oppompen van mijn fietsbanden, maar tegenwoordig heb ik daar geen last meer van. De Superpomp neemt al het harde werk van mij over. En aangezien ik toch wel zo’n achthonderd kilometer per maand fiets in het fietsseizoen, maakt het mijn fietstochten een stuk relaxter wanneer ik niet telkens met de hand moet pompen.

En niet alleen omdat je altijd veilig de weg op moet met banden op de juiste spanning is de Superpomp een fantastische uitkomst. Want met een te hoge of lage bandenspanning verhoog je de kans op een platte band of slijtage. Dat voorkom je dus met de Superpomp ook. Wat doet de Superpomp dan? Deze pompt volledig automatisch jouw band op de juiste spanning. Dat werkt als volgt. Eerst kies je de juiste aansluiting. Er zitten aansluitingen bij voor op verschillende fietsen en voor op de auto. Maar ook voor bijvoorbeeld jouw voetbal op te pompen. Vervolgens stel je de juiste spanning in en vervolgens start je met pompen. Hij stopt automatisch als de juiste spanning bereikt is! Bovendien past de Superpomp op elk ventiel. Hij pompt snel en tot 10.3BAR/150PSI. Al jouw andere pompen zijn niet meer nodig. Hij komt met een handig zakje waar je hem gemakkelijk in kunt bewaren. Eventueel kun je hem ook achterin jouw fietsshirt meenemen voor onderweg! Hij weegt slechts 330 gram en zeer eenvoudig in gebruik middels het goed zichtbare lcd-scherm. En voor noodsituaties is het ook nog eens een ingebouwde zaklamp en powerbank! Er zit zelfs een setje bij zodat je hem op jouw fiets kunt monteren!

Plattebandd verkoopt deze Superpomp. Ze versturen ze gratis en ze zijn te koop met flinke korting. Scoor er dus nog snel eentje als kerstcadeau voor jouw vrienden of voor jezelf natuurlijk! Kijk voor meer informatie hier: https://plattebandd.nl/products/de-superpomp.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *