Ontwerp jouw eigen bidons bij Mijneigenbidon.nl

Een bidon of drinkfles, is natuurlijk onmisbaar voor de wielrenner. Maar ook de mountainbikers en de recreanten kunnen een flesje goed gebruiken. Hoe leuk is het dan om jouw eigen bidon zelf te ontwerpen? Het bedrijf lamYOUP heeft daar een super coole en fijne editor voor. YOUP betekend “Your Own Unique Product”. Duidelijk lijkt me?

Unieke persoonlijke creaties maken van iets saais maar onmisbaars als een Bidon! Mijneigenbidon.nl gebruikt een unieke digitale printtechniek. Daarmee kun je jouw bidon precies ontwerpen zoals je het voor ogen hebt! Alle bidons worden bovendien per stuk bedrukt en zijn dan ook per stuk te bestellen. Je kunt uiteraard ook voor grotere oplages terecht bij IamYoup.

Natuurlijk willen wij als Cycling Love ook van die prachtige eigen bidons. En wat een geluk: wij mochten ze bestellen. Vanaf het begin af aan kan je een eigen bidon ontwikkelen. Dat werkt prima. Je kunt kiezen uit een 500ml of 750ml bidon. Je kunt kiezen of je hem helemaal zelf wilt ontwikkelen of je kiest voor een thema. Vervolgens kun je dat thema personaliseren. Het handige aan Mijneigenbidon.nl is dat je geen professionele ontwikkelaar moet zijn om jouw bidon te ontwerpen. Eerst kies je de kleur dop die bij jouw bidon past. Daarna kun je kleur kiezen, tekst toevoegen en afbeeldingen, waaronder jouw eigen logo, toevoegen. Zet bijvoorbeeld jouw naam op de bidon, een foto van jou of het team en een logo of andere afbeelding. Alles is mogelijk! Vervolgens rond je de bestelling af en betaal je. Je hebt al een bidon vanaf €9,95.

Zie hier het schitterende resultaat van onze bidon!

Mijneigenbidon.nl heeft een speciale digitale druktechniek. Zij hebben de eerste machine die het mogelijk maakt om ronde en ovale artikelen digitaal te bedrukken. Dit proces start nadat je de bestelling hebt geplaatst en kan maximaal zes dagen in beslag nemen. Aangezien het een gepersonaliseerde bidon betreft kun je jouw bidon(s) helaas niet terug sturen. De bidons zijn van goede kwaliteit en kunnen gewoon in de vaatwasser. Uiteraard geld dat na een 40-tal wasbeurten een kleine vervaging kan gaan ontstaan. Je betaald slechts €5,95 verzendkosten. Daarvoor heb je wel jouw eigen bidon, met jouw merk, bedrijfsnaam, logo of gewoon een foto van jezelf. Daar kun je dan weer mee pronken bij jouw wielermaatjes! Ze passen in elke bidonhouder en de drinkdop gaat moeiteloos open en dicht!

Begin vast met het ontwerpen van jouw bidon op https://www.mijneigenbidon.nl/.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Vincent schreef:

    Gaaf, we zijn met ons team al jaren op zoek naar een betaalbare oplossing. Dit lijkt het te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *