SKS Germany: Altijd de banden op spanning

Met groot genoegen maakten we de afgelopen tijd gebruik van de Compit+ van SKS Germany. In combinatie met de Airspy is het een uniek product wat tevens ontwikkeld is door SKS. En samen met de nieuwe app van SKS, de SKSMYBIKE app, heb je een volledig product waar je zo goed als alles mee kunt. Laten we beginnen met de Compit+. Het Compit+ systeem bestaat uit een smartphone houder en een COM/UNIT met geïntegreerde NFC chip. Elk mobiel apparaat met een draadloze oplaadfunctie kan zo worden aangesloten en onderweg worden opgeladen. Ideaal natuurlijk voor de langere ritjes! En met de extra grote bajonetsluiting kun je hem perfect bevestigen. Aan het stuur natuurlijk, maar ook jouw telefoon aan het apparaat. Het is een tijdloos design en neemt niet veel gewicht in beslag. Hij past bovendien op bijna elke racefiets, stadsfiets, elektrische fiets en mountainbike. Aan de COMPIT-houder kun je zelfs een koplamp en bidonhouder monteren!

Ik heb het product inmiddels een tijdje gebruikt en het is erg fijn. Met de oplaadfunctie kom ik altijd thuis met een volle batterij. De houder is erg stevig en gemakkelijk te monteren. Tijdens het fietsen blijft de Compit+ strak zitten. Met de SKSMYBIKE app kun je navigeren. Bovendien sluit ik de Airspy op mijn voor- en achterwiel aan. Deze “luchtspion” houd de bandenspanning in de gaten. Zo kom je onderweg nooit voor verrassingen te staan en rijd je altijd op de juiste spanning. De Airspy is gemakkelijk te installeren middels de handleiding. Even goed doornemen en je sluit hem met alle gemak aan. Je moet eerst de banden leeg laten lopen voordat je hem kunt aansluiten en de banden kunt op pompen. Er worden meerdere bevestigingen meegeleverd die de Airspy vast zetten op de spaak en bovendien anti-diefstal zijn. De Airspy past op bijna elke fiets met een Dunlop of Auto Schrader ventiel. Via bluetooth communiceert de Airspy met de app. Deze is overigens ook gemakkelijk aan te sluiten. Zet er wel even bij voor- of achterwiel. Zo weet je zeker dat je de goede oppompt. Van te voren kun je de bandenspanning invullen. Deze kan de app ook voor je berekenen. Ideaal!

Bij de bandendruksensor van SKS wordt een batterij meegeleverd. De sensor is stof- en waterdicht. De Airspy heeft een neutrale zwarte kleur en is niet zomaar een gadget maar echt erg handig. Je brengt namelijk de prestaties naar een hoger niveau. Meer veiligheid, rijcomfort en minder bandenslijtage. Een verkorte remweg en een optimale lekbescherming. En dan komen we weer terug bij de Compit+. Doordat je de telefoon verticaal en horizontaal kunt bevestigen heb je eigenlijk alle mogelijkheden. Misschien gemakkelijker tijdens het navigeren? Dat kan namelijk ook gemakkelijk in de app. Bovendien kun je zien of er een belangrijk telefoontje of appje binnenkomt tijdens de fietstocht. En een goede schokbestendigheid zorgen voor een fijn systeem wat ik iedereen kan aanraden. Voor meer informatie over de Airspy en de Compit+ ga je naar de Nederlandse website van SKS Germany: https://www.sks-germany.com/nl/. Daar vind je ook alle andere producten van SKS Germany! Je kunt de producten aanschaffen bij de bekende fietswinkels bij jou in de buurt. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *