Fiets door in de winter met Gobik

Wanneer je op zoek gaat naar fietskleding om de winter door te fietsen kom je niet direct uit bij het Spaanse Gobik. En dat is onterecht. Strakke lijnen en levendige kleuren om zeer speciale kledingstukken te inspireren met kracht en een unieke persoonlijkheid. Gobik zet zich in voor een duurzame ontwikkeling maar altijd met de meest geschikte materialen voor ieder kledingstuk. Deze worden uiteraard zorgvuldig behandeld door de mensen die de kleding maken. Sinds 2010 is Gobik bezig de markt te veroveren met prachtige en kwalitatieve fietskleding. En dat alles vanuit de werkplaats in Yecla, Murcia. In het zuiden van Spanje. Op aanvraag van een lokale fietsclub werden 150 fietsshirts gemaakt. De rest is geschiedenis. Tijd om een setje te testen! Wij ontvingen een setje waar we de winter mee door komen, kijk maar.

Men’s Bibtight Absolute 4.0 K10
Deze bibtight is ontwikkeld voor de koudste dagen van de winter. En dan natuurlijk niet de Spaanse winter, maar ook de Nederlandse. Hij is ontworpen om professionele prestaties te bieden. De Absolute 4.0 is een hoogwaardige koersbroek met uitstekende kwaliteiten zoals compressie, licht van gewicht, thermisch comfort en bovendien bescherming tegen regen. De bretels zijn volledig nieuw ten opzichte van eerdere bibtights. Deze zijn meer naar het interieur verplaatst om de ergonomie van de fietser te optimaliseren. Tevens is er een ander patroon en een elastische band toegevoegd. Hierdoor voel je hem bijna niet zitten. Bovendien zie je hem onder jouw shirt ook nauwelijks. Het oog wil ook wat natuurlijk. De zeem is fijn en zorgt voor comfort tijdens korte, maar ook langere ritten. Door de speciale koolstofdraden vermijdt de zeem de groei van bacteriën. Bovendien passen de twee verschillende dichtheden zich perfect aan de anatomie van de fietser. Foor de gevorderde gebruikers, maar ook voor de beginners een ideale fietsbroek! De prijs: €130.

Unisex Long Sleeve CX Pro Portland
Als ondershirt krijgen we de Unisex Long Sleeve CS Pro Portland ter beschikking. Een zacht en strak fietsshirt met lange mouwen die ook prima te gebruiken is voor de iets minder warme lenteavonden bijvoorbeeld. Maar als ondershirt functioneert hij ook fantastisch. Het is een ultralicht en nauwsluitend ademend fietsshirt. Een combinatie van vier verschillende stoffen maakt de CX PRO tot een zeer technisch en compleet fietsshirt. Met een anatomisch geoptimaliseerde pasvorm en zijn nieuwe structuurstof bij de manchetten om de afwerking van het kledingstuk te verbeteren. Ontworpen om een fijne houding op de fiets aan te nemen en maximale aerodynamische prestaties te bereiken. Aan de achterkant van het shirt zijn er drie versterkte schuine zakken zodat je alles voor onderweg mee kunt nemen. De beste windbescherming wordt geleverd voor tijdens de frissere dagen. En in combinatie met het jack wat we erbij krijgen komen we de winter wel door. De prijs: €85.

Jacket Thermal Unisex Skimo Pro Blaze
We kiezen voor het nieuwe jack speciaal voor lage temperaturen en lichte regen. Tot het vriespunt zit je goed, uiteraard met de nodige base layers en het bovengenoemde shirt. Even over de fitting. Hij zit heerlijk. Rondom de nek zit een speciaal ontwikkeld membraan waar je nooit last van hebt en die bovendien gemakkelijk sluit. Bovendien zijn bijvoorbeeld het voorpaneel en zakken verbeterd met elastische eigenschappen. Zo ben je perfect beschermd tegen wind en water. Bovendien is er toch nog ademend vermogen aanwezig. De gesealde ritssluiting aan de voorkant is afgewerkt met beschermende flappen en zowel de onderste als bovenste ritsen hebben een dubbelzijdige trekker met uiteraard het Gobik logo. Om de pasvorm en aerodynamica veilig te stellen is een nieuwe gesublimeerde structuurstof toegevoegd. Het behoudt het gebogen patroon van de nek om ergonomie en aanpassing aan jouw positie op de fiets te verbeteren. De achterkant heeft drie versterkte schuine zakken die ook met die nieuwe structuurstof zijn gemaakt. Ze bieden ook het innovatieve gepatenteerde GRS-systeem -Gobik Retention System-. GRS zorgt voor uw kostbaarste bezittingen en zorgt voor extra veiligheid. Ideaal voor racefietsers met een normaal of slank postuur en lekker thermisch mits gecombineerd met de juiste ondershirts. De prijs: €140.

Voor meer informatie over Gobik bezoek je de website. Je kunt daar tevens gemakkelijk bestellingen plaatsen die snel verstuurd worden, ook in deze tijden. Leuk kerstcadeau voor iemand nodig? Zoek niet verder en kies voor de gunstig geprijsde fietskleding van Gobik! Kies jouw favoriete model uit en bestel: https://gobik.com/

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *