Getest: De BBB FullView PH zonnebril

In de zoektocht naar een mooie maar ook kwalitatief hoogstaande zonnebril kwamen we uit bij BBB Cycling. Het Nederlandse bedrijf maakt zonnebrillen van hoge kwaliteit en dat willen we natuurlijk uitproberen. Allereerst even de facts op een rijtje. De FullView PH is een bril geschikt voor op de Mountainbike, Racefiets en Urban fietsen. Het type BSG-63PH, zoals hij bij BBB Cycling door het leven gaat, heeft een frameloos design met een open en lichtgewicht gevoel. De sportbril is gemaakt van vrijwel onbreekbaar Grilamid materiaal. Hij straalt niet alleen sterkte uit, zo voelt de bril dus ook aan. Het verstelbare rubberen neusstuk zorgt voor een fijne fitting om ieders neus. Met de meekleurende lenzen, die een lichttransmissie hebben van 95-17%, Cat. 0-3, zie je in elk type weer, dag of schemer goed en duidelijk. Met één enkele lens ben je voorzien van beschermingsniveau in categorie 0, 1, 2 en 3. De bril is verkrijgbaar in het zwart of glanzend metallic rood. Die laatste kregen wij.

De bril komt in een luxe doos binnen. Er zit een fijne hardcover doosje bij waar je de bril veilig in kunt bewaren. Daarnaast zit er nog een tasje bij wat je ook handig als schoonmaakdoekje kunt gebruiken. Tijdens mijn eerste ritten merk ik niet eens dat ik de FullView PH op heb. Ik heb een enorm breed gezichtsveld zonder grenzen. Dus je ziet exact wat je zonder bril ook ziet. Maar wanneer de zon er op schijnt heb je daar dan weer geen last van. Doordat er geen frame om de bril zit is het tevens een lichte bril waardoor je hem echt nauwelijks voelt zitten. Vooral het rustige beeld wat je hebt met deze bril valt me op en is erg positief. Zo kan ik me nog meer concentreren op de rit zelf. Bovendien krijg je twee extra lenzen en daarmee ben je klaar voor alle weersomstandigheden. In de regen bijvoorbeeld, gaan de druppels snel van het glas af waardoor je altijd goed zicht houd. Bovendien hebben zijn de pootjes van de bril zacht zodat deze erg fijn om de oren zit. Al met al een hele fijne bril. Bovendien kun je voor slechts €119,00 rondrijden met deze professionele bril. Meer informatie over de BBB FullView PH zonnebril.  

Over BBB Cycling
In 1998 besloten twee oud profs Chris Koppert en Frank Moons het bedrijf op te richten. Als voormalig wielrenners weten zij maar al te goed wat een fietser nodig heeft. Sindsdien maken zij kwalitatieve fietsproducten. De producten zijn Nederlands ontwerp en fijn geprijsd. Voor alle informatie en het kopen van producten ga je naar: https://bbbcycling.com/nl_nl/. De kwalitatief hoogstaande producten worden bovendien erg snel geleverd!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *