Altijd een schone fiets met de wondermiddelen van BOVelo

Natuurlijk wil je graag jouw fiets schoonhouden. Dat is niet alleen voor het oog maar natuurlijk ook om bijvoorbeeld de levensduur van de ketting en het derailleur te verlengen. BOVelo heeft verschillende middelen waar je de fiets mee kan laten blinken. En al die schoonmaakmiddelen en natuurlijk smeermiddelen komen gewoon uit Nederland! Al deze producten zijn op ecologische basis. Er zijn diverse producten die perfect doen wat ze moeten doen. Bijvoorbeeld de Clean Green Bike Wash waarmee je onder andere het frame slik en span maakt. En de ketting spray waarmee je deze ontvet. Daarna gebruik je de Chain Lube om de ketting weer in te vetten. Of wat dacht je van de Wax Lube om de ketting te beschermen tegen alles wat de natuur jouw ketting wilt aandoen. Ook voor jouw schijfremmen zijn er speciale schoonmaakmiddelen. Kortom, jouw fiets niet alleen perfect schoon maar ook middels de smeermiddelen weer beschermd tegen alles wat jouw fiets probeert te vervuilen! Wil je jouw fiets ook zo snel mogelijk schoon krijgen? Koop de producten dan via https://busybeebikeproducts.nl/product-category/onderhoud/bovelo-schoonmaak-en-smeermiddelen/.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 06/11/2020

    […] Lees ook over de andere producten van BusyBee Bike Products: Revoloop, BOVelo, Safeman sloten en Abloc […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *