Kwalitatieve lampjes van Ravemen

Ravemen is ontstaan uit voorliefde voor fietsen op een veilige manier voor de fietsers, maar ook voor de andere weggebruikers. Vooral het fietsen in de avond en nacht komt voort uit een ervaring van de enthousiaste ontwikkelaars. En dan vooral het verblinden van andere weggebruikers met de enorm hoge lumen was iets waar Ravemen ook wat aan wilde doen. Verschillende lampjes zijn door Ravemen ontwikkeld en geproduceerd. Daaronder bijvoorbeeld het eerste lampje ter wereld met grootlicht, dimlicht in een simulatie en ontwerp als een koplamp van een auto. Bovendien zijn de lampjes van Ravemen waterbestendig en hebben deze een lange accuduur tussen de twee en de twintig uur. Bovendien zijn ze oplaadbaar middels USB kabels. Tussen de 500 en 1600 lumen zorgen de koplampen voor een veilige rit en een brede lichtbundel. En natuurlijk is de anti-verblindende lens een belangrijke toevoeging. Met de siliconen aansluitringen beschadig je de fiets niet en sluit je ze gemakkelijk aan. We nemen de proef op de som en testen een voor- en achterlicht. Het TR20 achterlicht en de LR500S voorlamp kwamen binnen in een combinatieverpakking vanuit BusyBee Bike Products. De exclusieve distributeur binnen Nederland voor Ravemen. 

Voorlicht: de Ravemen LR500S
Op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare koplamp? Kies dan voor de Ravemen LR500S. Deze koplamp is van goede kwaliteit en is zowel in de stad als buiten de stad goed te gebruiken. De lamp heeft verschillende standen die een maximaal vermogen van maar liefst 500 lumen heeft. Meer dan genoeg om te worden gezien maar ook meer dan genoeg om zelf een uitgebreid lichtveld te hebben. De lens van de lamp is bovendien gebogen wat ervoor zorgt dat je ook vanaf de zijkant goed zichtbaar bent. De lamp heeft bovendien een waterbestendige en sterke aluminium behuizing. De LR500S is gemakkelijk op jouw stuur te monteren. Ik heb hem er zo op met de meegeleverde aansluitringen. Let er wel op dat het stuur tussen de 22.5 en 35 mm diameter moet hebben. Bovendien is het lampje niet zwaar. Ik heb hem gebruikt bij enkele tochtjes in de vroege avond, waar ik goed zichtbaar was en in het bos ook nog goed zicht had op verdwaalde takken. Het lampje schuif ik na de rit weer gemakkelijk van de aansluiting af en laad je gemakkelijk op met de meegeleverde USB kabel. De maximale schijnafstand is 120 meter. Erg handig, ook in het bos. De verschillende standen van de lamp zorgen ervoor dat je voor elke gelegenheid de juiste verlichting hebt. Een fantastisch lampje met een net uiterlijk, niet te groot en slechts 119 gram.  Bovendien kun je deze lamp ook op je helm bevestigen of onder de GoPro. Ravemen levert een heel aantal accessoires. Ook kun je een afstandsbediening bij kopen, zodat je veilig de lamp kan bedienen. Schaf de Ravemen LR500S hier aan.  

Achterlicht: de Ravemen TR20
Slechts 20 gram weegt dit achterlicht. En dan nog liefst 20 LED lumens. Dat klinkt als een supercompacte scherpe lamp met een licht gewicht. Klinkt niet alleen zo, het is ook nog eens zo. Met gemak bevestig je het achterlicht aan jouw zadelpen. Met de lichtsterkte van 20 lumen ben je heel goed zichtbaar voor andere weggebruikers. Zeker in de vroege avonden als het wat vroeger donker is dan is een lampje achter natuurlijk niet overbodig. En als je er dan toch een nodig hebt, kies dan voor deze sterke lamp met een mooi design. De lamp heeft verschillende standen. Je bent bovendien niet alleen achter, maar ook van de zijkant goed zichtbaar. Door de gemakkelijke aansluiting kun je hem ook achter jouw helm of op de zadeltas monteren. En dat gaat ook allemaal vrij gemakkelijk. En je laadt hem natuurlijk gewoon op via de meegeleverde USB kabel. Na uitvoerig te hebben getest merk ik dacht ik niet alleen beter zichtbaar ben, maar ook een lampje die op een unieke “fade” manier knippert op mijn fiets heb. Het lampje voelt bovendien stevig aan. Een klein lampje met grootse mogelijkheden. Schaf de Ravemen TR20 hier aan

En wil je beide lampjes kopen voor een aantrekkelijke prijs? Koop dan de bundel: https://busybeebikeproducts.nl/shop/veiligheid/ravemen-lampen/ravemen-lr500s-tr20-combi/

Over BusyBee Bike Products
Sinds 2016 zorgt BusyBee Bike Products ervoor dat fietsenwinkels in de Benelux unieke en onderscheidende producten aangeboden krijgen. En niet alleen blijft men bezig met de huidige producten aan te bieden, men is ook constant op zoek naar dit soort producten om de winkels en de consumenten te blijven verrassen. Een flexibele instelling en een hoge service zorgen voor een glimlach en een duimpje omhoog. De werkwijze is old-school. Ze gaan op pad langs fietsspeciaalzaken met een koffer vol producten. Men wilt dan uiteraard graag weten wat er in zit. Zo kunnen de potentiele klanten de producten zien, voelen en testen. Ze krijgen er een goed beeld bij. De Slogan? “Wij willen er voor zorgen dat fietsen fun blijft en dat gaat het beste met een fiets in optimale conditie, waar je weinig naar om hoeft te kijken!”. Voor meer informatie over alle producten kijk je op: https://busybeebikeproducts.nl/. Lees ook over de andere producten van BusyBee Bike Products: Revoloop, BOVelo, Safeman sloten en Abloc biertjes

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *