Handige multi-tool van Altum

Ik was al een tijdje op zoek naar een handige multi-tool om onderweg mee te nemen en natuurlijk om thuis te knutselen. En het was even zoeken, maar uiteindelijk biedt het Engelse Altum uitkomst. Op de overzichtelijke website bestel ik het “MODUAL Tool System & Tool Roll”. Het volledige pakket met alles erop en eraan voor de amateuristische maar ook voor de gevorderde racefietsen. Want natuurlijk moet je onderweg zelf eens een band vervangen. Of jouw zadel verzetten, het wiel eruit halen of gewoon even lekker knutselen aan jouw trots. Met dit pakket kun je het allemaal en dat voor een zeer vriendelijke prijs van ongeveer 23 euro omgerekend. 

Dat is waar ook, de tool is in de aanbieding momenteel. Niet 45 pond, maar PONDTEKEN 19,99. Het MODUAL Tool Systeem, ik noem hem voor mijn eigen gemak even MTS in het vervolg, is een multi-tool met liefst 14 functies in een slim en handig design. De tool zelf kan worden gebruikt als een moersleutel of als een schroevendraaier. Hij heeft bovendien bandenlichters die magnetisch aan elke zijde van de tool vastplakken. De MTS is gemaakt van gehard staal en heeft de capaciteit om liefst vier verschillende tool bitjes intern te bewaren. Zo kun je de tool handig maken voor jouw eigen fiets. Een traditionele tool roll zit bij mijn pakket in. Hierin bewaar je de MTS. Je kunt hem gemakkelijk aan jouw zadel binden. Ideaal toch? Je kunt er zelfs een binnenband in meenemen. Je raakt bovendien niks kwijt door de goede afsluiting en het magnetische veld wat in de rol zit. Hierdoor blijven de bitjes altijd op zijn plek en gaan deze niet rollen. Bij Altum zijn alle producten die in de tool zitten ook los te koop. Voor meer informatie en de aanschaf van de Altum MTS ga je naar de website.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *