De leukste fietscadeaus van Cycle Gifts

Het is natuurlijk leuk om een wielrenner, amateur of professionele, een leuk cadeau te geven voor zijn of haar verjaardag. Of voor Kerst, het behalen van een examen, of noem maar op. Mocht je op zoek zijn dan heeft Cycle Gifts de beste oplossing. Hier vind je allerlei leuke cadeaus voor fietsers. Cycle Gifts is een webshop die ontstaan is door het gebrek aan unieke cadeaus voor fietsliefhebbers. De eigenaren zijn ook actieve en gepassioneerde renners. Dat kan alleen maar goed zijn toch? Want fietskleding is vaak net iets te duur voor een cadeautje. En om nou een binnenband als cadeau te geven, dat is ook niet echt charmant toch? Dat is nu allemaal verleden tijd met de komst van Cycle Gifts. Leuke, mooie en praktische cadeaus voor de fietsliefhebber. We lichten er een paar uit, maar er zijn natuurlijk veel meer cadeaus. Onder andere een Eat-Sleep-Bike-Repeat broodplank, racefiets pizzasnijder, verschillende T-shirts met fiets gerelateerde bedrukkingen en koffiemokken.

Leuke deurmat met bijbehorende bedrukking
Gone Riding. Het is iets wat vaak voorkomt. Maar als ik met mijn vieze schoenen thuis kom dan is het fijn dat ik dit niet door het huis heen verspreid. Daarom is er nu deze unieke deurmat! Met de tekst “Gone Riding” klopt ie eigenlijk bijna altijd! En een moddervrij huis bij terugkomst wordt ook gewaardeerd. Deze mat is van natuurlijk kokosvezel materiaal gemaakt en je kunt hem zowel binnen als buiten neerleggen. De mat kost €24,95 en is hier te bestellen.

Lekkere biertjes voor de wielrenner
Koersen en een biertje drinken is een veelgebruikte combinatie. Na helemaal stuk te zijn gegaan is het lekker om op terras of bij thuiskomst een biertje te drinken. Cycle Gifts heeft daarvoor een eigen fietsbier gebrouwen die heerlijk smaken na een fietstochtje. Fietsbier Plezier bestaat uit een witbiertje, een blond biertje, een IPA en twee verschillende tripels met bijbehorende namen als “The K.O.M. Bomb”, “Recobvery Beer” en “Sore Legs”. Deze vijf speciaal biertjes smaken heerlijk! Geniet er van! De vijf biertjes kosten samen €17,50 en zijnhier te bestellen

De lekkerste pasta is van fietsen
Pasta staat natuurlijk bekend als perfecte maaltijd voor een fietstocht. De vezels en koolhydrathen zijn erg belangrijk voor jouw lichaam zodat je vol gas kunt gaan. Daarom heeft Cycle Gifts een unieke “Strong Pasta Racefiets”. De pasta is gemaakt in een vorm van een racefiets, dat maakt het leuk natuurlijk. De pasta wordt in pakjes van 250 gram verkocht en de “fietsjes” zitten er in 3 verschillende kleuren in. Lekkere pasta en een lekker sausjes erbij, en je kunt goed aansterken voor de volgende rit. Een echte krachtpatser eet de pasta van Cycle Gfits. Deze zijn voor €5,95hier te bestellen.

Voor alle andere producten kijk je op de overzichtelijk website: https://www.cyclegifts.eu/. Je kunt ook zien waar de producten eventueel elders te koop zijn op de dealers pagina. Veel koop-plezier!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *