Bescherm jouw remmen met Brake Protec

Schijfremmen zijn fantastisch. Sinds mijn vorige fiets, mijn eerste fiets met schijfremmen, wil ik niet anders. Daarom heeft ook mijn nieuwe Gravel fiets van Cube schijfremmen. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat deze remmen altijd goed afgesteld zijn. Met de vernieuwde Brake Protec heb jij nooit meer last van schreeuwende natte remblokjes. De gemakkelijk te monteren Brake Protecs zijn er in verschillende kleuren. Zo kun je hem bijpassend maken met jouw frame, of met jouw helm natuurlijk. Heb jij ook wel eens last van schreeuwende remmen? Of van die schurende remmen? Hoor je het zand soms tussen de schijfremmen? Wil je harder door kunnen fietsen en jouw schijfremmen langer gebruiken, en dus duurzaam fietsen? Schaf dan Brake Protec aan en bied jouw schijfremmen en -blokjes de protectie aan die ze nodig hebben.

Tijdens het monteren van de Brake Protec valt gelijk op dat er niet gelogen wordt op de website. Het is gemakkelijk te monteren. Even een bevestigingsboutje los schroeven naast de remschijf, Brake Protec erin en klaar is Thijs. Er is ook een flatmount systeem beschikbaar. Dan bevestig je hem direct aan de voorvork. Speciaal voor racefietsen en cyclocross bijvoorbeeld. De eerste kilometers, ongeveer tussen de 50 en 75, hoor je nog dat de borsteltjes van de Brake Protec de schijfrem raken. Maar direct daarna hoor je er niks meer van. Ze zitten dan goed en vegen weg wat er niet hoort. Bijvoorbeeld zand, water en nog meer. Ik heb er nu een paar honderd kilometer opzitten en de remmen zien er nog steeds fantastisch uit. Deze waren overigens nieuw bij aanschaf. Natuurlijk heb je de gebruikelijke gebruikssporen maar de remblokjes zijn altijd schoon en droog. Bovendien komt er weinig rotzooi in de schijfremblokjes terecht. Dat resulteert erin dat ook deze langer meegaan! Voor 34,95 heb jij een setje in jouw favoriete kleur en ben je beschermd tegen vieze remschijfblokjes en bovendien hoge onderhoudskosten! Nu tijdelijk zijn ze zelfs voor €17,50 te koop als je achteraf 5 gebruiksvragen beantwoordt over de Brake Protec!

Meer informatie en het aanschaffen van de Brake Protec via: https://www.brakeprotec.com/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *