Israel Cycling Academy: Fietskleding en Start up nation!

De Israel Cycling Academy is opgericht om de wielersport in Israël en andere opkomende landen populair en bekend te maken. Het team is in slechts drie jaar tijd uitgegroeid van een klein team op continentaal niveau tot een van ’s werelds beste professionele teams. In december 2019 is de Israël Cycling Academy toegetreden als World-Tour team. Het heeft de licentie overgenomen van Team Katusha-Alpecin. Enkele rijders en personeelsleden zijn daarbij ook overgekomen. De visie van de Israel Cycling Academy is dan ook duidelijk. Ze geloven in fietsen. Naast een manier van transport is het een sociale activiteit. Het is niet alleen een competitie maar ook het opleiden. En waar je ook vandaan komt, wat je achtergrond ook is, Israel Cycling Academy gelooft er in dat wanneer je talent hebt en hard kan werken er een plek is voor jou in het professionele wielrennen. Bovendien liggen de roots van het team natuurlijk in Israël.

Een stukje promotie voor het team wat nu keihard aan het vechten is om hoog te eindigen in de Tour de France dus eigenlijk. De academie bestaat uit een WorldTour en continentaal team. Maar ook een schoolprogramma, excellence programma en meer. Daarnaast steunen ze veel goede doelen. Het team is een non-profit organisatie waardoor bijvoorbeeld de teamkleding gunstig is geprijsd. Wij waren de gelukkige. Twee shirts ontvingen we uit Israël om te testen en onszelf leden te voelen van de Israel Cycling Academy en de Israel Start-up Nation. Wanneer je de kleding binnen krijgt voel je ook direct alsof je bij het team hoort. En iedereen is natuurlijk welkom bij het team. Het witte shirt is het officiële shirt van de Israel Start-up Nation, het wereldtour team, van het merk Katusha. Aan de achterzijde heb je drie zakken voor jouw pompje en repen en een met rits afgesloten zakje voor bijvoorbeeld sleutels of jouw pinpas. Het shirt is simpel, duidelijk maar toch van hoog comfort. Door de naadloze afwerking vloeit het shirt makkelijk over naar jouw armen. Het dunne en fijne stofje zorgt dat jij onder elke omstandigheid in de lente, zomer en het begin van de herfst kunt trainen. Een ergonomisch ontwerp van hoge kwaliteit en bovendien een uitmuntend comfort.

Het blauwe shirt is van de Israel Cycling Academy, het continentale team, en van het merk Jinga. Van origine ook Israëlisch dus men gebruikt ook producten om lokale instanties te supporten. Het shirt zit fijn en sluit ook naadloos aan op mijn armen en bibshort. Bovendien is het erg licht en een fijne stof van hoge kwaliteit zoals je van Israel Cycling Academy mag verwachten. Je kunt ook bibshorts en zelfs een speciaal shirt met het Tour de France thema bestellen. Ook natuurlijk de benodigde merchandise ter promotie van het team maar vooral de academie. Met alle beschikbare accessoires en kleding kun jij helemaal als een volwaardig lid van Israel Cycling Academy of van Israel Start-up Nation rondfietsen. En je ziet ze steeds meer! Wij van Cycling Love mogen jullie 15% korting geven op alles in de shop (behalve de zonnebrillen). Zo kun je voor een hele leuke prijs genieten van de prachtige kleding. Bij de checkout dien je slechts de couponcode “CYCLINGLOVE” in te vullen en je krijgt liefst 15% korting! Bestel nu jouw kleding op de website van de shop van Israel Cycling Academy.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *