Mantel: Alles voor de fietsliefhebber

Alles wat je maar wilt voor jouw fiets. Een racefiets, gravel fiets of een mountainbike. Zelfs gewone fietsen, mamafietsen of de nieuwe fietsen voor jouw middelbare school avontuur. Alles is verkrijgbaar bij Mantel. Ik kom geregeld in de winkel in The Wall, Utrecht, om te kijken of er wat leuks te vinden is voor een van mijn fietsen. De winkels zijn erg ruim opgezet. En in Utrecht is er zelfs een testparcours zodat je kunt testen of de fiets wel echt bij jou past. En natuurlijk of jij wel goed op de fiets past. De enorme keuze aan verschillende modellen fietsen hebben mij zelfs overtuigd een fiets aan te schaffen die ik ga ombouwen tot echte Gravel fiets. Daarover over een tijdje meer. Bij Mantel dus inmiddels meerder fietsonderdelen gekocht. En dat gaat van binnenbanden tot aan gewone banden. En zelfs repen, groepsets en pedalen. Alles is in de winkel of online te vinden. Online is ook handig trouwens, dan zie je meteen wat op voorraad is. Wel zo handig.

Natuurlijk is het leuker om echt in de winkel te kijken. Alles is tastbaar en je gaat meestal niet met lege handen naar huis. Bovendien kun je de producten dan real live zien en voelen. Ook iets wat ik als erg positief ervaar. Er lopen ook nog eens tal van medewerkers met een breed scala aan kennis rond. Nog iets wat erg fijn is als je nog ergens over twijfelt, informatie wilt hebben, of niet kan kiezen welke fiets je wilt. En er is altijd een hoekje waar tweede kans producten liggen. De website van Mantel is erg overzichtelijk. Je bent snel op de plek waar je moet zijn door het duidelijke en handige menu. Je hebt de producten zo besteld en gemakkelijk betaald. En de producten zijn snel in huis. Als deze op voorraad zijn en voor 22:00 zijn besteld zelfs op de volgende dag. Dat geld natuurlijk niet voor Vrijdag na 22:00 en Zaterdag en Zondag. Dan komen de producten Maandag. Voor fietsen geld een andere levertijd, maar die kun je misschien in de winkel kopen. Dan kun je meteen kijken voor accessoires zoals bijvoorbeeld een fietsbel of bidonhouders. Let er wel op da sportfietsen zonder pedalen komen!

Dan nog even over de producten die ik onder andere bij Mantel verkregen heb. Zo is er het shirt van de ronde van Arnhem. Deze is nog te koop. Vanwege COVID-19 ging de tourtocht niet door en kun je de shirts aanschaffen voor een fijn bedrag van €24,95 voor mannen en €23,95 voor vrouwen. Verkrijgbaar in verschillende maten rijd je bovendien rond met een prachtig shirt met de skyline van Arnhem op de achtergrond. De driedelige borstelset van Muc-Off is ook een echte aanrader. Hiermee maak je jouw fiets weer tip top in orde. Het borstelen van de lastig bereikbare plekken is hiermee ook gemakkelijk. De Vittoria Corsa Control G2 racefietsbanden zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. De skinwall banden zijn natuurlijk helemaal in dus die bestelde ik ook. Ze zijn gemakkelijk te monteren en vooral snel binnen! Handig voor als je ze snel nodig hebt! De Knog OI is een leuke en handige fietsbel die bijna niet opvalt. Maar wel erg handig is. En een fietsbel moet je altijd hebben natuurlijk! Dit is slechts een kleine greep van de vele producten. Bezoek de winkel van Mantel in Utrecht, Arnhem en Den Bosch. Op de website bestel je de producten gemakkelijk en snel: https://www.mantel.com/.

De Vittoria banden staan mooi bij mijn FELT FR30

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *