Fijne base layers van Megmeister

Megmeister is natuurlijk een bekend merk voor fietskleding. Maar de Base Layers zijn zelfs van professioneel niveau! De DRYNAMO base layer is ontwikkeld om aan de behoefte van fietsen met een hoge intensiteit in warm klimaat te voldoen. De exclusieve ketting gebreide Base Layer is ontwikkeld middels de Drynamo technologie. Bovendien is het jouw beste keuze voor een fijn ondershirt die optimale prestaties levert in functionaliteit met een perfecte pasvorm. Ik heb deze base layer inmiddels al uitvoerig getest en ik moet eerlijk zeggen, ik ben inderdaad onder de indruk. Wanneer ik het pakketje ontvangt en het doosje ziet denk je een oud product in handen te krijgen. Maar wanneer ik het doosje open zie en voel ik meteen dat ik een futuristisch product in handen heb. Een superzacht shirt wat gemakkelijk alle kanten op te stretchen is. Het lijkt me wel wat klein voor mij, maar wanneer ik hem aantrek rekt het shirt eenvoudig uit en zit het direct als gegoten.

Het shirt weegt bovendien bijna niks. Het shirt ventileert bovendien fantastisch. De pasvorm is ideaal en sluit zich overal aan. De Megmeister DRYNAMO vormt zich geheel naar jouw lichaam. En je kent het gevoel van een plakkend shirt natuurlijk wel. Dat is met de DRYNAMO verleden tijd. Je blijft namelijk echt droog, zoals Megmeister ons had beloofd. Zelfs na een zware training op de Zwift en een dagje klimmen in Zuid Limburg is het shirt nog verrassend droog. Wat kost het? Eigenlijk redelijk richting de prijs van een normaal fietsshirt. Maar een ademende base layer is echt een aanradertje. Het scheelt een hoop natte kleding, zit als gegoten en bovendien ventileert het uitstekend tijdens de warme dagen. Voor 64,99 heb je er ook zo een. Ze zijn ook voor vrouwen beschikbaar. En ook zonder bijvoorbeeld mouwen, dus als een hemd. Ik kies echter gewoon weer voor deze. Wat een verademing. Tegenwoordig maakt Megmeister verschillende fietskleding. Base Layers voor onder jouw bibshort en bijvoorbeeld unieke fietsshirts. De DRYNAMO is te verkrijgen op de site van Megmeister.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *