Abloc Biertjes

Ik ben een bierliefhebber. En ik ben nog meer een liefhebber van een biertje na een vermoeiende prachtige fietstocht. En met mij hebben vele wielrenners ditzelfde gevoel. Om dan een zwaar biertje te drinken en vervolgens half lam onder de douche te stappen gaat mij dan weer een beetje ver. Daar heeft ABLOC wat op gevonden! Bij Busy Bee Bike Products bestel je gemakkelijk een ABLOC giftpack trio mix. Dit pakket bestaat uit drie overheerlijke sportbiertjes met een laag alcoholgehalte. De Alpine Minerals zorgen ervoor dat de ABLOC biertjes  de perfecte dorstlesser zijn na een training, wedstrijd of rondje. Deze mineralen verbeteren de kwaliteit van het bier. De Blonde is een heerlijk blond biertje van slechts 2,8% met veel smaak en volop mineralen. De IPA is ook erg lekker en met een alcoholpercentage van slechts 1,2%. Tegenwoordig is er zelfs een 0,0 variant. De Abloc Pro Zero smaakt net zo lekker en is natuurlijk alcoholvrij!

De biertjes zijn smaakvol en moeten natuurlijk koud geserveerd worden. Bestel jouw ABLOC biertjes via https://busybeebikeproducts.nl/product-category/onderhoud/abloc/.

Meer informatie nodig over Abloc? Kijk dan op https://www.ablocbeer.com/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *