Fietsbrillen van Franse bodem: Julbo Eyewear

Julbo is misschien nog niet heel bekend op het gebied van zonnebrillen voor fietsers. Onterecht, want tegenwoordig zijn er enkele fantastische modellen geschikt voor racefietsers, gravellers en MTB’ers. Julbo ontwikkeld en maakt zonnebrillen en protectie voor outdoor sport fanatiekelingen. Van extreme sporten tot dagelijkse activiteiten. De producten zijn gemaakt vanaf het begin in samenwerking met de beste atleten, sporters en distributeurs. Het doel van Julbo? Het constant verbeteren van de performance van de producten en iedereen extra laten genieten van de prachtige sporten. Alles is ontwikkeld en wordt gemaakt in de Jura in Frankrijk. Sinds 1888 is Julbo een toonaangevend en onafhankelijk Frans zonnebrillenmerk met prachtige designs. Tijd om twee brillen uit het segment fietsen te testen. Zo kiezen we voor de alleskunner de RUSH en een andere performance bril, de RIVAL. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Kijk gewoon even op de site in de shop en geniet van al het moois wat jouw ogen bedekt tijdens de mooiste, zwaarste en gezelligste fietstochten.

Links de RUSH en rechts de RIVAL

De RUSH
Het is een prachtige verschijning, de RUSH. En heel eerlijk, hij staat mij ook fantastisch. Ik heb de Julbo RUSH met REACTIV glazen. De perfect geventileerde fotochromatische glazen bieden de beste bescherming voor je ogen tijdens de meest uitdagende ritten. Zij kleuren mee met de omgeving. Licht, donker, zonnig of bewolkt. Erg fijn en het heeft zeker toegevoegde waarde. Daarnaast zit de bril erg fijn op de oren. Je kunt de poten van de RUSH eenvoudig verstellen waardoor je deze een prima pasvorm heeft en comfort geeft bij iedereen. De poten zijn namelijk buigbaar. De glazen van de RUSH zijn aangepast om een maximaal gezichtsveld te bieden. Zo zie je geen randen en alleen de omgeving. De bescherming is natuurlijk helemaal fijn. Bovendien is de RUSH in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik heb hem natuurlijk in het blauw, dat past mooi bij mijn blauwe ABUS Macator. Hij zit als gegoten en ik kan, waar ik mijn oog ook heen draai, goed kijken zonder frame of wat dan ook te zien. Meer informatie over de RUSH vind je hier.

De RUSH, stijlvol en meekleurende glazen!

De RIVAL
Gloednieuw van Julbo is de RIVAL. Een performance bril met een mooi design en Spectron 3 glazen. Maar de RIVAL is ook verkrijgbaar met de REACTIV glazen. Je gaat op pad in stijl met de RIVAL. Maar de RIVAL is ook vooral praktisch en goed geventileerd. De bril heeft geen frame aan de onderzijde. Dat betekend dat je altijd volledig open zicht hebt. Het afdekkapje in het midden van  het frame kan eventueel worden verwijderd wat zorgt voor maximale ventilatie en prestaties tijdens al jouw ritten. Door de speciale Flex3 oortips is de bril voor ieder oor bestemd. Je kunt hem geleidelijk aanpassen aan jouw oren. Tevens kan de bril gebruikt worden bij iedere helm. Door het zachte materiaal zit de bril erg fijn op de oren. Bovendien is het design prachtig en futuristisch. Bovendien heeft de bril een erg vriendelijke prijs voor wat je allemaal aan functies hebt. Ook deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Meer informatie over de RIVAL vind je hier.

De RIVAL, ventilerend en een groot zichtveld

Dan nog even dit
Liefst 85% van de productie van Julbo gebeurd binnen Europa. Met innovatieve designs en bovendien veel verschillende brillen is Julbo vaak vooruitstrevend.  Een voorbeeld daarvan zijn de REACTIV glazen zoals eerder genoemd. Deze kleuren dus mee en zijn gegarandeerd duurzaam. Daarnaast zit er een anti-fog laagje in de binnenkant zodat hij niet snel beslaat tijdens fietstochten. Je kunt bij de meeste brillen vaak kiezen uit verschillende type glazen. Lees je dus even goed in vooraf. Ook voor bergsporten zoals skiën heeft Julbo een groot assortiment aan prachtige brillen. En wanneer je op zoek gaat is het belangrijk dat de bril goed past en fijn zit. Kijk snel op de website voor meer informatie en eventueel het aanschaffen van een prachtige zonnebril: https://www.julbo.com/en_nl/.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Johan schreef:

    Prachtige brillen zeg! Zijn ze ook in de winkel te koop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *