Geweldige kleding van Vulpine

Vulpine ontwikkelt en maakt een ruim assortiment van technisch geavanceerde, fijn gedetailleerde en dagelijkse fietskleding voor mannen en vrouwen. Een merk dat alles heeft wat je nodig hebt tijdens het fietsen en wanneer je thuiskomt. De passie is het geloof dat elke rit op elke willekeurige fiets prachtig is. Vulpine ontwikkeld klassieke, unieke en traditionele Britse fietskleding. Natuurlijk heeft men een aantal details toegevoegd aan de kleding om het echte fietskleding te maken. Dus naast mooie kleding is het vooral ook functionele fietskleding. Iets wat natuurlijk erg belangrijk is. Geen gekke dingen, een perfecte magneetsluiting op de kleding of de juiste positie van de reflecterende gedeelte. Vulpine heeft geavanceerde kleding zoals je merkt. De kwaliteit is dan ook erg hoog. Performance textiel wordt gebruikt om de kwaliteit natuurlijk te waarborgen. Maar ook de afwerking van de verschillende kleding is fantastisch. 

Fietskleding van Merino Wol
We mochten Merino shirts en sokken testen. De Alpine Merino Blend zit als gegoten en doet wat een Merino shirt moet doen. Snel absorberen en fijn ventileren. Bovendien ziet hij er netjes uit en past hij op de meeste bibshorts die ik in de kast heb hangen. Een zacht shirt met een rits over het volledige shirt en achterzakken. Bovendien, en dat vind ik erg fijn, zijn er geen labels die ergens vervelend zitten. Gewoon basic maar van hoge kwaliteit. De Alpine Merino Blend Long Sleeve is de variant met lange mouwen. Lekker warm en een fijne fitting. Daarnaast natuurlijk voor ook in de winter een prima optie. Het shirt is vrijwel naadloos en droogt net als de andere erg snel. Natuurlijk hoort er ook een mooi setje Merino wol sokken bij! En die hebben ze zeker. In verschillende kleuren komt de Mid Merino Polka Dot. Een fijn paar thermo sokken die bovendien hoog opgetrokken kunnen. Er zijn nog veel meer verschillende sokken te vinden op de sokkenpagina van Vulpine.

RIVELO SS2019 Studio Shoot, Close Up Imagery Photographer Malcolm Griffiths 07768 230706 www.malcolm.gb.net

Uitmuntende jassen
Vulpine maakt ook jassen en regenjacks van hoge kwaliteit. Ook die mocht ik uitproberen en eerlijk is eerlijk, het is de hoge prijs zeker waard. Laten we beginnen met het Portixol Waterbestendige jack. Deze is ideaal voor Mountainbikers maar ook prima te gebruiken als casual jas. Deze jas is waterdicht maar ademt ook nog een beetje. Ideaal voor slecht weer bij hogere temperaturen. 15K waterproef en 15K ademend. De jas zit fijn en je kunt er goed in bewegen. Bovendien zit er een flap aan de achterzijde die je tijdens de fietstochten uit kunt klappen. Hij past trouwens opgevouwen gemakkelijk in de zadeltas of achterin jouw shirt. Ideaal voor als het weer omslaat. Over jassen van hoge kwaliteit gesproken, de zachte Softshell Harrington Jas is zeker een aanrader. Geniet van de voordelen van het ontwerp in een geheel nieuwe stof. Deze is zorgvuldig op maat gemaakt van soepel “Softshell” wat bovendien rekbaar is. De vele fietsvriendelijke eigenschappen zoals een zak achter en veel bewegingsvrijheid helpen daarbij. Bovendien heeft de jas een onberispelijke vochtregulatie waardoor hij water tot een bepaald niveau afstoot. De geborstelde fleece kraag, verstelbare banden aan de achterkant en de achterzak met magneetsluiting en reflecterende strip maken de jas tot mijn favoriet! 


Voor meer informatie over Vulpine bezoek je https://www.vulpine.cc/. Zoals je leest ben ik in ieder geval erg tevreden over de Engelse ontwerpen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *