Ultralichte bandjes van REVOLOOP

REVOLOOP is een revolutie op het gebied van binnenbanden. De ultralichte bandjes zijn voor een goede prijs te koop bij Busy Bee bike Products! Als jouw fiets zo licht mogelijk moet zijn zoek dan niet verder voor binnenbandjes. Deze ultralichte binnenbanden van Duitse komaf zijn gemaakt van een oersterk elastisch en biologisch afbreekbaar TPU. Thermoplastic PolyUrethanes. Het zijn dus plastic bandjes. Door het materiaal zijn de bandjes veel dunner en compacter. Zo kun je er eentje extra meenemen in jouw zadeltasje! Het lijkt misschien een opgeblazen vuilniszakje maar het is een ijzersterke binnenband. En door het fijne en duurzame materiaal loopt de band ook niet snel leeg. Dus je hoeft niet elke rit jouw banden te checken en op te pompen. Bovendien zijn de REVOLOOP binnenbandjes gemakkelijk en vooral erg snel te monteren. En de fiets word er een stuk lichter van. Even ter vergelijking, een gemiddelde normale binnenband weegt 105 gram. De REVOLOOP Ultralight bandjes van het type Race wegen slechts 39 gram! Dat is dus ultra-lichter! Daarnaast kun je er een reparatiesetje bij bestellen. Deze werkt eenvoudig en het materiaal hecht zich automatisch aan de band. Handig hè? En het scheelt een hoop binnenbandjes, dus lekker duurzaam en goed voor het milieu! Wil je ook van die ultralight binnenbandjes? Schaf ze dan aan via ttps://busybeebikeproducts.nl/product-category/onderhoud/revoloop-ultralight-bandjes/.

Voor meer informatie over REVOLOOP ga je naar: https://revoloop.com/.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 06/11/2020

    […] je op: https://busybeebikeproducts.nl/. Lees ook over de andere producten van BusyBee Bike Products: Revoloop, BOVelo, Safeman sloten en Abloc […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *