Milieubewuste kleding van Triple2

Tegenwoordig is iedereen wel op de een of andere manier milieubewust. Je scheid bijvoorbeeld jouw afval of bent vegetarisch. Waarom laat je dat dan ook niet terugkomen in jouw keuze voor fietskleding. Daarbij kom je al snel uit bij het innovatieve Duitse Triple2. Zij doen net alles anders dan de fietskleding merken die je gewent bent. Zij werken op een ecologische en Fairtrade manier. Daarnaast is de productie slechts in Europa en dus niet uitbesteed aan Aziatische goedkope bedrijven. Alle materialen die gebruikt worden zijn gerecycled of natuurlijke materialen. Dat zie je dan weer redelijk terug in de prijs. Maar alles voor het milieu hé! En terecht natuurlijk. Maar dan moet het natuurlijk wel allemaal goed spul zijn “natuurlijk”. Maak je geen zorgen. Dat is het zeker. Testen deze natuurlijke en gerecyclede fietskleding! 

Fietsshirts
Er zijn diverse fietsshirts te koop van het merk Triple2. Aangezien de gerecyclede shirts zijn uitverkocht in onze maat, kiezen we voor de Merino shirts. Je hebt natuurlijk al eerder gelezen over de Merino Sport Wol shirts. En Triple2 gaat daarin next level. Een uniek ontwerp in verschillende kleuren met een fijne rits over de volledige lengte. Het shirt is fijn, zit lekker strak en heeft een band aan de onderkant zodat het shirt niet verplaatst boven je short. Het opvallende ontwerp droogt echt snel. Ideaal voor warme dagen of na een buitje! Ook is het gemakkelijk te wassen en een natuurlijk product natuurlijk. Goed, ik val in herhaling. 

Haiko showt de milieubewuste fietskleding van Triple2

Bibshorts
Gerecyclede bibshorts. Hoe zit dat precies. Zijn dat bibshorts die niet meer worden gebruikt en vervolgens opnieuw zijn ingezet? Nee natuurlijk niet. Daar heb je dat woord weer trouwens, maar dat even ter zijde. Het is gemaakt van gerecycled Polyester. Het short zit tevens erg goed en heeft een fijne zeem waardoor je niet snel zadelpijn krijgt. De broek sluit perfect aan op de benen. Zeker voor ook langere ritten een perfect keuze! 

Bijpassende Sokken
De sokken die Triple2 verkoopt zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende kleuren. We kiezen bijpassende voor onze shirts. Dat is wel zo toepasselijk. Deze sokken zijn tevens gemaakt van Merino wol en zijn echt als fietssokken te gebruiken. Ze zitten lekker warm, strak en je krijgt geen zere voeten in jouw schoenen. Ook dat is natuurlijk erg belangrijk. En weer een natuurlijk product van hoge kwaliteit. 

Andere kleding
Ook van polyester gerecycled zijn enkele andere fietsshirts. Kleurrijk en met een fijne fitting. Daarnaast zijn er ook gewone shirts van deze ecovriendelijke productie te koop. Zo kun je ook in het dagelijkse leven met milieuvriendelijke kleding rondlopen! Ook de jassen zijn van hoge kwaliteit en ideaal in gebruik. De kleding is ook ideaal voor de gravel fietsers onder ons. Zo zijn daar extra jassen en vesten die daar prima in meekunnen. 

Kort samen gevat. Luxe en fijne fietskleding die bovendien verantwoordelijk geproduceerd worden. Dat is Triple2. Ga voor meer informatie en naar de webshop naar de website: https://triple2.de.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *