Slimme helm van LIVALL: BH60SE

Alles voor de veiligheid. Als het gaat over een helm denkt LIVALL ook zo. Je wilt met een veilig gevoel de racefiets op stappen en daarom draag je een helm. Maar wat als er een helm is die naast het veilige gevoel van gewoon een helm, nog voor veel meer veiligheid zorgt? LIVALL zorgt altijd voor een nieuwe innovatie, scherpere producten met steeds meer belangrijke hightech ontwerpen voor belangrijke en comfortabele foefjes. Dat is dan ook de strategie van het bedrijf. Daarom schaffen wij de BH60SE helm aan. Deze helm van LIVALL biedt meer dan alleen bescherming voor jouw hoofd. Wat dan allemaal? Bijvoorbeeld een verbinding met jouw mobiele telefoon, geluid en lampjes aan de achterkant van de helm. En dat alles in een helm van ongeveer 300 gram met de nodige comfort. Ik weet het, dat wil je ook!

Allereerst natuurlijk het belangrijkste van een helm. Hij moet lekker zitten. En dat doet ie. De hele binnenkant van de helm is namelijk gestoffeerd waardoor er geen plekje is wat schuurt of vervelend aanvoelt. Maar dan komen de unieke en fijne bijkomstigheden van deze helm. Er wordt een afstandsbediening meegeleverd waar je de helm aan en uit mee kunt zetten. Je kunt daar uiteraard jouw smartphone aan koppelen. Zo kun je de hem bedienen met de afstandbediening en de telefoon. Het luisteren van Spotify of het voeren van een kort telefoongesprek kan dan ook. Maar wel veilig natuurlijk! Want je hoort de omgeving ook nog gewoon. Vervolgens kun je ook nog de LIVALL riding app downloaden. Mochten meerdere wielervrienden deze helm hebben dan kun je elkaar volgen en met elkaar communiceren.

De helm is ook ideaal voor als je bijvoorbeeld op donkere plekken rijd. Want op de achterzijde is een lichtsysteem gemonteerd die je tevens met de app of natuurlijk met de remote controller kunt bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld het knipperlicht naar links of rechts uitdoen, of gewoon de lamp aandoen in het donker. Het knipperlicht gaat na 10 keer knipperen automatisch uit. Zo ben je altijd goed zichtbaar. Met al deze features verwacht je misschien een zware helm op jouw hoofd, maar niet is minder waar. Met slechts 300 gram dus een prima gewicht. Bovendien zijn de elektrische accessoires op verschillende plaatsen in de helm ingebouwd waardoor het gewicht ook nog eens goed verdeeld word. Let even op de vrij ronde pasvorm en kijk goed welke maat je aanschaft. Je kunt de voering uitnemen en bij je nek kun je de helm afstellen middels een draaiwiel. Je kunt de helm opladen met de bijgeleverde kabel. Wanneer je een ongeluk hebt dan heeft de helm ingebouwde SOS Alert via de app. Erg handig voor de geliefden. De helm is verkrijgbaar bij verschillende webshops en kost €149,-. Meer informatie over LIVALL en de overige helmen kijk op https://www.livall.com/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *