Parietti: Stoere fietsshirts geboren op Mallorca

Wat Hawaï is voor de surfers, is Mallorca natuurlijk voor wielrenners. Zo ook de klim “Sa Calobra”. Een prachtige klim die wij zelf ook al een keer trotseerden. Deze routes zijn bijna een eeuw geleden ontworpen door Antonio Parietti. Zijn wegen gaan door de meest unieke en afgelegen plekken op Mallorca en zijn een kunstwerk van zichzelf. Ze maken een route naar vrijheid, uitdaging en avontuur. En de naam van het merk is puur bedoeld om deze man te eren. Want wat een prachtige klim is de Sa Calobra. Met zijn vele haarspeldbochten en mooie uitzicht onderweg. Deze pittige klim staat op het verlanglijstje van iedere wielrenners. Bij jou niet? Zet hem er dan op. En koop een van de unieke shirts van Parietti zodat je in stijl boven komt!

Helaas is het niet de tijd om naar Mallorca te gaan om het shirt uit te proberen, maar tijdens een ritje van 100 kilometer van mijn woonplaats Bilthoven naar Amsterdam en terug heb ik alle tijd om de “Base Layer” en het werkelijke fietsshirt te testen. De Base Layer wordt gemaakt in Spanje en neemt al jouw zweet op voordat het naar buiten kan. Het mouwloze shirt heeft een gemakkelijke fitting en zit niet te strak maar ook zeker niet los. Dan het Parietti shirt. Hij is verkrijgbaar in het blauw en in het zwart. Ik koos voor Zwart. Dat staat beter bij mijn broekjes. Het shirt kost 160 euro maar dan heb je ook wat. Een comfort fit fietsshirt van hoge kwaliteit met leuke en unieke bedrukking. Zo staat er een logo met “Gracies Toni” (Bedankt Toni) voor Antoni Parietti en staat de naam “Parietti” natuurlijk op het shirt. Het shirt is van hoge Italiaanse kwaliteit en heet “Bunyola Cycling Jersey Carbon”. De relaxte fitting voelt fijn en comfortabel. Op de website staat informatie zodat jij de juiste maat kunt kiezen. Handig hè?

Met de base layer en het shirt zelf heb je een goed setje om te trainen en om uit te blinken. Daarnaast is het productieproces eco vriendelijk. Zo word het shirt gemaakt van 9 plastic waterflessen. Daar worden weer polymer deeltjes van gemaakt en vervolgens het prachtige shirt. Alle producten worden vervolgens verstuurd in een tasje van “The Better Packaging Co”. Deze is duurzaam en waterproef. Naast een prachtig shirt heb je dus ook nog eens een natuurvriendelijk product in huis. Bovendien komt deze van het fantastische fietseiland Mallorca. Bezoek nu de site en koop jouw shirt inclusief base layer: https://parietti.cc/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *