Supernette fietskleding van Katusha

Gevestigd in het Zwitserse Geneve maakt Katusha hoogwaardige fietskleding voor de recreatieve maar ook voor de professionele wielrenners. De kleding is van hoge kwaliteit en gemaakt voor het beste comfort en de beste prestaties. Innovatie, performance, pure stijl, attentie voor detail, premium en Comfort. Dat zijn de zes sleutels tot het succes van de Katusha fietskleding. Samen met Team Katusha werken om de beste kleding te ontwikkelen. Zo kunnen ze toeslaan daar waar de professionals verbeteringen zien om een perfecte kwaliteit te waarborgen. Cycling Love was de gelukkige en mocht twee setjes, waarvan een Aerodynamische, testen! Hup, de fiets op en testen maar!

AERO is het nieuwe normaal
Dat kan je wel zeggen! Als eerste proberen we natuurlijk ons AERO setje uit. Door de ervaring van wereld toerrijders te combineren met de nieuwste technologieën op het gebied van sportkleding ontwikkeling heeft Katusha de supersnelle AERO collectie ontwikkeld. Deze bestaat uit een AERO shirt en broekje. Beiden zijn uitgebreid getest in een windtunnel strevend naar perfectie. En dat is waar Katusha ook voor staat. Dat blijkt wel als je het tenue aan hebt. Overigens kun je er ook een bijpassend paar sokken bijbestellen. De Race Socks en de Long Race Socks zijn hiervoor perfect geschikt en in verschillende, bijpassende, kleuren te verkrijgen. Afijn, we rijden het gewoonlijke rondje van 40 kilometer en doen dat net iets sneller dan normaal? Toeval? Nee, we hebben een groot stuk ook wind tegen en dan merk je dat je net iets sneller bent. Het shirt zit fijn en sluit naadloos aan op jouw armen. De bibshort heeft een fijne zeem waardoor je ook tijdens langdurige ritten geen last moet krijgen. Bovendien is het shirt ademend zodat je geen opgesloten gevoel krijgt. Het shirt en de bibshort hebben een verbeterde aerodynamica en toch gewoon zakken achter. Deze zijn op een unieke manier geïmplementeerd zodat de aerodynamica daar helemaal geen last van heeft! Dus wil je ook een beetje tempo maken en hecht je grote waarde aan unieke kleding, kies dan voor dit AERO setje. Link naar het Broekje en een link naar het Shirt.

ICON is een echt icoon!
Het andere setje is een setje van de ICON lijn van Katusha. Laten we eerst beginnen met de bibshort. Deze heeft een sterke lichte stofconstructie en is gemaakt middels een 3d body fit ontwerp. Het broekje zit erg fijn en sluit naadloos aan. Ook is er een fijne zeem die je ook tijdens lange ritten geen pijn aan de edele delen bezorgen. Je voelt de optimale comfort van het broekje doordat het goed ademt en een fris windje duidelijk voelt.  Ontwikkeld en getest voor alle omstandigheden en speciaal ontworpen samen met een prof team voor jou. Hetzelfde geld voor het shirt. Ik heb een mooie lichtblauwe en het shirt is erg licht. Aan de achterzijde heb je drie zakken voor jouw pompje en repen en een met rits afgesloten zakje voor bijvoorbeeld sleutels of jouw pinpas. Het shirt is simpel, duidelijk maar toch van hoog comfort. Door de naadloze afwerking vloeit het shirt makkelijk over naar jouw armen. Het dunne en fijne stofje zorgt dat jij onder elke omstandigheid in de lente, zomer en het begin van de herfst kunt trainen. Een ergonomisch ontwerp van hoge kwaliteit en bovendien een uitmuntend comfort. Kijk hier voor het shirt en hier voor het broekje.

Voor meer informatie en de vele andere heerlijke kleding van Katusha ga je naar de website: https://katusha-sports.com/. Je kunt er kleding zoeken per jaargetij of weerssituatie. Erg handig. De bestellingen worden snel bezorgd en je hebt toch weer iets unieks.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *