Handige compacte zadeltas van SILCA

De Seat Capsule Premio van het toonaangevende SILCA is een compacte zadeltas voor je racefiets. Maar dan met een fijne inhoud, gemakkelijke sluiting en daarnaast nog eens een BOA sluitsysteem. Ben je op zoek naar een zadeltas waarin je naast een binnenband ook nog eens de bandenlichters, CO2 pompsysteem en jouw multi-tool in wilt opbergen? En dan nog een reserve binnenband erbij? Zoek dan niet verder en schaf de SILCA Seat Capsule Premio aan voor slechts iets meer dan 40€ en ga altijd voorbereid op pad.

De Seat Capsule Premio is ontwikkeld voor mensen die het belangrijk vinden om structuur en inhoud te hebben dat een zadeltas te bieden heeft. Bovendien ziet hij er goed en netjes uit en is hij bovendien erg licht. Hij is gemakkelijk te plaatsen onder het zadel van jouw racefiets of mountainbike. De inhoud is 625cc. Bovendien draai je hem gemakkelijk dicht en zit ie strak vast. We vullen hem met twee binnenbanden, een multitool en bandenlichters en er is nog ruimte over. Een handige zadeltas die doet wat hij moet doen. De YKK rits sluit de tas gemakkelijk en opent hem gemakkelijk wanneer nodig uiteraard.

Vanwege het zachte materiaal krijg je eigenlijk nooit schade aan je zadel of frame tijdens het bevestigen of rijden. Bovendien is hij waterdicht. In een land als Nederland natuurlijk van levensbelang. SILCA is begin negentiende eeuw opgestart in Milaan. Tegenwoordig is het hoofdkantoor in Indianapolis, Indiana in de States. Zij ontwikkelen handige producten en oplossingen voor de racefietser. Daaronder vallen onder andere multitools, stuurlint en  zadeltassen. Kijk snel op de website voor alle producten en ontdek het unieke merk SILCA: https://silca.cc/. Binnenkort meer!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *