Getest: De kleding van Cycology Gear

Fietskleding kopen bij een merk uit Australië. Dat lijkt omslachtig of niet? Nee, dat is het helemaal niet! Cycology Gear heeft fietskleding met unieke ontwerpen en een warenhuis in de UK. Na jouw bestelling op de website is de kleding er vrij snel. Ik kreeg de kleding al na drie dagen thuisbezorgd. De website is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Wat je snel ziet is dat er gratis wordt bezorgd. Dat is toch helemaal fijn? Je kunt tevens binnen 90 dagen terugsturen en jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief. Erg handig omdat je dan als eerste op de hoogte bent van de nieuwste ontwerpen. Naast fietskleding verkoopt Cycology Gear ook casual kleding en accessoires waaronder handschoenen, sokken en meer. Tijd om een bestelling te doen en de kleding eens even goed te testen. Een Australisch topmerk met unieke ontwerpen, dat willen wij wel natuurlijk!

Er zijn zoveel mooie en kleurrijke ontwerpen dat ik eigenlijk niet kan kiezen. Uiteindelijk ga ik overstag met twee volledige tenues uit de performance collecties. Het oranje getinte Baroudeur’s shirt met bibshort en sokken is mijn eerste tenue. Kleurrijk maar toch ook Basic. Het bovenste gedeelte van het shirt is oranje en dat wordt langzaam zwart naar beneden toe. De driehoekjes geven het een speels uiterlijk. Met natuurlijk “Cycology” benoemd op het shirt staan ook de letters “BAROUDEUR” groot op het shirt. En dat is precies wat ik ben. Geen klimvleugels of “buskruitbenen” maar wel volledige inzet op er voor te gaan. Een doordouwer. Het shirtje heeft drie zakken aan de achterkant en is fijn elastisch. Het shirt heeft een zeer fijne stof en je voelt geen naadje. Idem met het broekje dat een goede zeem heeft waardoor ik ook tijdens de lange ritten geen zadelpijn krijg. Het broekje zit fijn en heeft net als het shirt een licht gewicht. Ideaal voor de aero sporters onder ons. Het setje bijpassende oranje sokken zit ook fijn en strak zodat je heerlijk op pad kunt. Het shirtje en de bibshort hebben reflectoren voor in het donker. Bij het bestellen kun je gewoon de maat nemen die je normaal ook bij jouw fietskleding neemt. Er staat ook een hele maatbeschrijving op de website. Het shirt kan je hier vinden: https://www.cycologygear.eu/collections/mens-cycling-jerseys/products/baroudeur-mens-orange-cycling-jersey.

Fijne shirts, unieke ontwerpen en teksten
Het tweede setje is net nieuw bij Cycology Gear. Ciclo Duro is het. Een zwart shirt met een wit vlak met daarop Ciclo Duro. Uiteraard ook het logo van Cycology en de woorden Pedala Forte. Betekenis lijkt mij duidelijk. Een mooie zwarte bibshort en sokken complementeren mijn tweede tenue van Cycology Gear. Een simpel vintage ontwerp in een moderne outfit. Net als de andere outfit zit ook deze als gegoten. We bestellen ook nog wat andere producten. Zo kiezen we voor wat petjes die het zweet goed absorberen. Ook de handschoenen met de tekst “Train Hard Get Lucky” doen het goed. Fijne stof en een goede zeem zodat je geen last van de handpalm krijgt. Cycology Gear heeft veel meer shirts en broekjes. Zo kun je bijvoorbeeld voor kleurrijke shirtjes kiezen. Allemaal uniek ontworpen voor Cycology Gear. Wat dacht je van het “Mondrian Mens Shirt” of het kleurrijke “8 days race fit”. Kijk snel op de site voor de leukste ontwerpen en de unieke kleding van Cyology Gear. Ik ben in ieder geval overtuigt! Bezoek snel: https://www.cycologygear.eu/. De prijzen zijn goed, net als de kwaliteit!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Thomas De Bie schreef:

    Altijd zot van een stylish MEDIUM koerspakje!
    🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *