Personaliseer jouw fiets met Pro Bike Sticker

Als racefietser heb je natuurlijk veel spullen. Uiteraard een fiets, een helm, zonnebril en natuurlijk een kledingkast vol kleding. Maar doe je vaak mee aan tourtochten? Of wil je graag jouw spullen allemaal een persoonlijk tintje geven? Dat kan dan nu met de naamstickers van Pro Bike Sticker. En ik was de gelukkige die een pakketje premium stickers opgestuurd kreeg. Met mijn naam erop natuurlijk. Wanneer je de website https://probikesticker.nl/ inklinkt kom je direct op de duidelijke pagina van Pro Bike Sticker. Alles is overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen. Je vult jouw naam in en daarna kies je de vlag van jouw land. En naast de vlaggen van jouw land kun je ook nog kiezen uit enkele speciale vlaggen. Daaronder vallen die van Vlaanderen en Friesland bijvoorbeeld. Erg leuk als je trots Brabander of Limburger bent om deze vlag op jouw fiets te hebben! Wil je een andere vlag? Stuur deze dan zo snel mogelijk na je bestelling naar info@probikesticker.nl onder vermelding van het ordernummer! Daarna kies je een achtergrondkleur van de sticker die goed bij jouw fiets past bijvoorbeeld. Daarna kies je of je hem glanzend of mat wilt en voeg je hem toe aan jouw winkelwagen. Kies wel even of je Lite, Pro of Premium wilt. Wat het verschil is? Dat zie je in onderstaand schema.

Het LITE pakket geeft je vier kleine stickers voor €9,95.
Het PRO pakket bestaat uit vier kleine stickers en acht grote stickers voor €16,95.
Het PREMIUM pakket bestaat uit acht kleine en acht grote stickers. Daarbij krijg je ook nog eens vier extra grote stickers voor €21,95.

Gemakkelijk besteld en snel verzonden
Daarna rest nog het invullen van de contactgegevens en het afronden van de betaling en Voilà! De bestelling komt binnen bij Pro Bike Sticker en zij gaan de stickers voor je in orde maken. Na een aantal dagen lagen de stickers al bij mij op de mat. Direct valt de kwaliteit al op. Materiaal van hoge kwaliteit en een gladde sticker die gemakkelijk schoon te maken is. En natuurlijk de snelle levering. Ik plak een sticker op mijn fiets. Hij zit er strak op en zit direct goed vast. Goede kwaliteit. Na een week met veel fietstochten zit de sticker er uiteraard nog prachtig op. Mijn fiets heeft nu ook mijn naam. Ik doe hetzelfde met mijn helm. Ook daar plak ik een iets kleinere sticker op. Ook die zit er nog steeds op en mijn helm is nu ook persoonlijk! Je kan de naamsticker uiteraard op veel meer van jouw spullen plakken. Zo weet iedereen ook dat het van jou is. Zo plak ik hem op mijn bidon en op mijn fietspomp. Ook mijn fietscomputer, de Polar V650, heet nu de “Thijs Peters”. Met een Nederlands vlaggetje erachter!

Enkele leuke weetjes:
Sinds 2015 is Pro Bike Sticker de supplier van naamstickers voor Team Jumbo-Visma.
Door de snelle levertijd heb je zo een persoonlijke sticker op de fiets.
Je krijgt nu gratis twee #ridesolo stickers bij jouw bestelling!
Het bedrijf is opgezet door twee fanatieke fietsers.
Maak de plek waar je de sticker op wilt plakken eerst stofvrij. Zo blijft deze het beste plakken!
Voor meer informatie en bestellingen kijk je op www.probikesticker.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *