Getest: BBB Cycling ComfortFit

Passie en plezier voor het fietsen zijn voor BBB Cycling de grootste drijfveren om prachtige onderscheidende producten te creëren. Tijd om eens een shirtje uit te proberen! BBB Cycling verkoopt fietskleding van hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Voor op de racefiets of voor op de mountainbike, alles is aanwezig. Naast shirtjes en broekjes ook sokken, regenkleding, onderkleding, jacks en bijvoorbeeld helmen. Daarnaast maakt en verkoopt BBB Cycling ook accessoires zoals een fietspomp en fietsonderdelen zoals zadels en stuurpennen. Voor een volledig overzicht kijk je natuurlijk op de website https://bbbcycling.com/nl_nl/. Een van de shirtjes die verkocht word is de ComfortFit. Een shirt wat met €49,95 erg scherp geprijsd is.

Comfortabel en fijne fitting
Het fietsshirt is gemaakt van comfortplus materiaal en heeft korte mouwen. Ideaal voor je zomerse ritje. Door de voorgevormde mouwen heeft het shirt een enorm fijne pasvorm. Tijdens mijn eerste ritje in dit shirt werd al duidelijk dat het fijn en lekker strak zit zoals een fietsshirt hoort te zitten. Door de elastische gripstrip aan de onderkant van het shirt beweegt het shirt nauwelijks. In het shirt beweeg ik fijn en gemakkelijk met mijn armen en de rest van mijn bovenlichaam. Fijn shirtje dus! Doordat het een luchtig shirt is heb ik weinig last van zweet en lucht het lekker door. Ik vind het fijn dat het shirt een rits heeft over de hele lengte van het shirt. Wanneer het warmer word kan het ritsje iets open. Dat werkt lekker verkoelend. Het shirt is verkrijgbaar in het grijs of in het zwart en in de maten S t/m XXXL. Ik heb normaal gesproken fietsshirt maat L en dus ook van dit merk. Het past prima. En het is ook nog eens een fijn ontwerp en leuk shirt om te zien! Je koopt hem hier: https://bbbcycling.com/nl_nl/bbw-250-comfortfit.

Over BBB Cycling
In 1998 besloten twee oud profs Chris Koppert en Frank Moons het bedrijf op te richten. Als voormalig wielrenners weten zij maar al te goed wat een fietser nodig heeft. Sindsdien maken zij kwalitatieve fietsproducten. De producten zijn Nederlands ontwerp en fijn geprijsd. Voor alle informatie en het kopen van producten ga je naar: https://bbbcycling.com/nl_nl/. De kwalitatief hoogstaande producten worden bovendien erg snel geleverd!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sander schreef:

    Gaaf shirt! Ik heb al andere kleding van BBB aangeschaft, maar deze ziet er ook goed uit! En een fijne prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *