Maak je Custom Wielerkleding met LAWI Sportswear

In de zoektocht naar Custom Sportswear kwamen we al snel uit bij het snel groeiende LAWI Sportswear. Tom Jansen heeft na zijn afstudeerstage bij LAWI sinds begin 2019 de teugels in handen. Toen we met Tom in contact kwamen en spraken over de wens van een Cycling Love tenue waren we beide enthousiast. Wij gaven onze wensen door en Tom maakt daarop een ontwerp. Wij stuurden een voorbeeld op en binnen een aantal dagen hadden wij het ontwerp al binnen. Een prachtig 3d ontwerp kregen we opgestuurd. Dan kun je nog aanpassingen laten doen. Is de kleur wel goed, staan de logo’s op de juiste plek? Kortom, ben je tevreden over het ontwerp? Dan word deze besteld!

Na een week stuurt Tom ons een bericht. De proefdruk van het wielertenue is binnen. De kleding is dan al in productie, maar het is natuurlijk alvast leuk om te zien hoe de shirts er uit komen te zien. Een paar weken later is het zo ver. De kleding wordt verstuurd vanuit Tsjechië. Daar wordt de productie van alle kleding gedaan. Na alle leuke voorpret komt de kleding binnen en plannen we gelijk een ritje zodat we de kleding eens goed aan de tand kunnen voelen. We gaan een rondje over de Utrechtse Heuvelrug fietsen met een prachtig nieuw fietsshirt, bibshort en sokken van LAWI. De eerste keer aantrekken gaat soepel. Door de naadloze productie voel je eigenlijk niet dat je het prachtige tenue aan hebt. Ik kijk toch even in de spiegel voor de zekerheid, en ja, ik heb hem aan! Tijd om te gaan!

Wat tijdens de fietsrit vooral opvalt is de naadloze constructie. Je voelt er niks van! Het shirt zit fijn en strak. Aan de linkerzijde staat ons eigen logo en aan de rechterkant het logo van LAWI. Ook op de rug staat ons logo. Op het broekje staan ook beide logo’s aan de onderkant. De sokken van LAWI zijn wit met het LAWI logo erop. Bewegen in de wielrenkleding is geen probleem en gaat erg soepel. Je voelt aan alles dat het met zorg en kwaliteit is ontworpen en gemaakt. Een comfortabel setje van hoge kwaliteit met ons eigen logo erop. Wat wil je nog meer? Bij LAWI kun je naast maatwerk ook kant en klare wielerkleding bestellen. Maatwerk is de specialiteit. Dat is wel duidelijk, zeker zoals we het proces ook hebben beleefd. Je kunt al maatwerk bestellen vanaf €800 euro exclusief BTW. Je kunt tegen een meerprijs ook gewoon custom made kleding bestellen vanaf 1 stuks! Wat let je nog?

Wie is LAWI Sportswear?
LAWI is in 2004 opgezet in Tsjechië. Al snel groeide men daar uit tot één van de marktleiders op het gebied van Custom wielerkleding. In 2019 is LAWI bijna in heel Europa te vinden. Na een aantal jaren hard werken werd in 2019 in de Benelux een eigen vestiging geopend. Er is een showroom in Roosendaal te Noord-Brabant. LAWI maakt wielerkleding van hoge kwaliteit met een eerlijke klantbenadering. Door constante ontwikkeling, een hoop enthousiasme en hard werken maken zij de mooiste fietskleding. Want zeg nou eerlijk, wat een plaatje hè? Voor meer informatie over de kleding of over LAWI ga je naar https://lawi-sport.com/nl/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *