Op pad met de sokken van Sockeloen

Unieke sokken van Nederlandse bodem! Ieder merk fietskleding bied wel sokken aan. Maar deze kun je natuurlijk het beste kopen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van sokken. En dat is Sockeloen. De profwielrenner Jasper Ockeloen was op zijn achttiende op zoek naar goede sokken met een hoge standaard. Hij begon zijn sokken te ontwerpen en met naald en draad vorm te geven. Zijn sok obsessie zorgde ervoor dat zijn teammaten hem Sockeloen begonnen te noemen. En zo is het merk geboren! De hoge standaard sokken worden gemaakt in Italië. Bij een producent die net als Jasper voldeed aan hoge standaarden. Het is zelfs mogelijk voor elke particulier om een volledige custom sok per stuk te laten maken. Natuurlijk kan dit ook in grotere oplagen! Tijd om eens een paar sokken te testen!

Casual sokken: SSSST, Ik kijk koers!
Je zit lekker op de bank naar de klassiekers als Luik-Bastenaken-Luik of de Waalse Pijl te kijken. Maar telkens storen jouw huisgenoten je. Ga je mee naar de dierentuin? Wil je even boodschappen doen? Nee is het antwoord. SSST, ik kijk koers! Deze sokken zijn ideaal voor de wielerfan. Want wanneer iemand wat van je wil hoef jij alleen nog maar naar je sokken te wijzen. Op de onderkant staat namelijk de tekst “Sssst, ik kijk koers”. Ze zitten heerlijk warm. Bovendien zijn de sokken gemakkelijk aan te trekken en natuurlijk een must have voor alle fietsfanaten. Koop ze hier!

Compressiesokken Race Mode
Verkrijgbaar in het zwart of in het wit zijn de compressiesokken Race Mode. De sokken zijn, je raad het al, compressiesokken voor onderweg. Het zijn lage sokken. Dit zijn hightech compressie sokken ontworpen en geproduceerd door Sockeloen in haar fabriek in Italië. De sokken zijn gemaakt voor een verbeterde doorbloeding tijdens inspanning. Tijdens mijn eerste rit merkte ik meteen dat mijn onderbenen minder zwaar waren. Ook heb ik opgemerkt dat ik tijdens de rit geen tintelingen meer in mijn voeten krijg door de slechte bloedsomloop. Dat kreeg ik bij gewone sokken van fietsmerken namelijk wel vaak. De sokken zitten fijn. Bovendien gaan ze gemakkelijk aan, iets wat met compressiesokken vaak wel lastiger is. Deze zitten ideaal om mijn voet en zelfs in temperaturen van rond de 8 graden geen koude voeten! Tijdens een ritje van anderhalf uur dan. Kortom, fijne sokken! Koop ze hier!

Compressiesokken Rest Mode
Ook verkrijgbaar in het zwart of in het wit zijn de compressiesokken Rest Mode. En natuurlijk raad je deze ook al. Dit zijn compressiesokken voor na jouw zware fietstocht. Tevens ontwikkeld en geproduceerd in de Italiaanse fabriek van Sockeloen zijn dit hoogwaardige compressiesokken. De hoge sokken optimaliseren de bloedstromen vanuit het haarvatennetwerk naar het hart voor volledig herstel. Niet alleen na bijvoorbeeld een training maar ook na een wedstrijd. Ook deze sokken trek ik gemakkelijk aan na een ritje klimmen op de Veluwe. Een dag later ga ik namelijk naar Limburg en moet ik weer goede benen hebben. En dat was ook het geval. Een dag later rijd ik in Limburg op meerdere heuvels PR na PR! Goede benen is een must tijdens klimtochten maar ook tijdens gewone lange ritten. Daarom zijn deze sokken tevens aan te raden. Koop ze hier!

Maar er is veel meer!
Natuurlijk heeft Sockeloen veel meer prachtige en unieke sokken in de verkoop. Van verschillende fleurige en leuke ontwerpen tot een standaard sok. Ze hebben alles! Kies de juiste sokken bij jouw kit en ga flitsend over de weg met de sokken van Sockeloen. Voor meer informatie en het volledige assortiment ga je naar: https://www.sockeloen.nl/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *