Rijden als een “La Machine”

Bij het zoeken naar fietskleding zijn wij altijd op zoek naar unieke producten. In 2013 begonnen Rens Robroek en Sander Tielen het merk La Machine. Geboren uit liefde voor het fietsen. Een online marketeer samen met een designer en zie hier de mooiste producten. Met in het begin slechts twee dozen t-shirts op een kleine zonderkamer is het tegenwoordig één van de toonaangevende merken wat betreft casual fietsmode en performance wear. Want fietsen is meer dan een sport, het is een stijl van leven. Niet alleen op de fiets, maar ook in het dagelijkse leven een sportieve fietsuitstraling. Dat wil jij ook toch? En je raadt het al! Dat moeten we uitproberen! Wij ontvingen een performance wear fietsshirt en een paar fietssokken. La Machine mixt fietscultuur en wielertraditie met een gevoel voor slimme ontwerpen en de best mogelijke materialen met als doel originele, tijdloze producten te creëren die je nergens anders vindt. Nou, dat is gelukt hoor, kijk maar.

LMCC Wielerjersey
Het unieke, tijdloze en strakke designshirt is beschikbaar in verschillende kleuren. Wij ontvingen hem in “Sunglow Yellow” maar hij is ook beschikbaar in “Rusty Red”, “Forrest Green”, “Sabre Silver” en “Sky Blue”. Bovendien kun je hem gemakkelijk cobineren met een fijn bibshort. Het is inmiddels een iconisch LMCC wielershirt. Het is een lichtgewicht wielerjersey ideaal voor jouw race! Bovendien is het geïnspireerd door de ontsnapping uit het schier eindeloze doolhof van het dagelijkse leven. Op de site staat het advies om een maatje groter te nemen dan je reguliere confectiemaat. Dat doe ik dan ook en daar ben ik blij mee. Hij zit als gegoten. Niet te strak maar wel fijn aansluitend op mijn armen en bibshort. Het shirt is ideaal voor de snelle racers onder ons die een “aero” shirt op prijs stellen. Maar ook voor de recreatieve gebruiker zit het shirt als gegoten. En je valt ook nog eens op met zo’n prachtig design!

Tête de la course fietssokken
Zoals je van La Machine dus kan verwachten hebben zij ook nog hoogwaardige, moderne fietssokken met een uniek design. Dat is natuurlijk iets wat je als fietser kunt waarderen. Want zeg nou zelf, unieke sokken maakt de wielrenner toch? De sokken zijn een combinatie van de gelukkigste, beste plek in de koers en de meest gevreesde plek van de koers. Op de voorkant van de sokken staat “Tête de la Course”, dat betekend natuurlijk de kop van de koers. Op de achterkant staat “Arrière de la Course”, de staart en dus achterblijver van de koers. Met andere woorden, jouw voorkant rijd voorop, en jouw achterkant rijd achterop. Dat klopt natuurlijk precies tijdens jouw soloritten in de huidige Corona periode. Zelfs op de home trainer tijdens mijn Zwift ritjes heb ik de sokken aan. Alleen rijden er dan zoveel anderen dat de tekst eigenlijk niet meer klopt. Maar dat maakt de strakke sokken niet minder mooi. Bovendien zitten ze lekker strak en val je lekker op. One size fits all!

Natuurlijk heeft La Machine nog veel meer leuke producten. Veel sokken met unieke bedrukkingen en een leuk verhaal erachter. Maar ook voor dames. En natuurlijk de leuke casual kleding zodat je ook na een fietstocht er bijloopt als een fietser! Voor meer informatie over La Machine ga je naar https://lamachine.cc/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *