Getest: Wintersetje van Chapeau!

Chapeau betekend hoed. Maar het betekend veel meer dan dat alleen! Het wordt gebruikt om respect te geven aan inspanningen, prestaties van jezelf of anderen. Respect en aanmoedigen zijn kwaliteiten die Chapeau! bewondert bij fietsers. Uiteindelijk is het zo dat je, tegen jezelf of tegen een ander, zegt “Chapeau! Petje af!”. Chapeau! wilt fietskleding maken waarin je gezien kan worden. Onderweg, tijdens jouw koffiestop of waar dan ook. Een eigentijdse maar toch klassieke stijl. Aangezien de winter op komst is met koudere dagen, kortere dagen en vroege duisternis werd het dus tijd een setje van Chapeau! te testen.

In de sectie winter op de website van Chapeau! vind je veel verschillende kleding om in de winter door te fietsen. Ik kies voor een fijne base layer en natuurlijk een thermisch fietsjack met lange mouwen. De Club Colour Block Thermal Jersey in het rood. Zo val ik op en zie ik er modern en stijlvol uit op de weg. Bovendien zit het jack heerlijk zacht en is het van thermisch materiaal gemaakt waardoor ik het nooit koud krijg. En dat heb ik tot nu toe uitgeprobeerd tot een graadje of 9. Als het echt veel kouder wordt, je weet het niet. Maar ik denk dat het wel goed komt. Bovendien is de Club jersey een prijswinnend shirt als must-have voor een stijlvol en comfortabel winter jack. Het is een Slim-Fit jack dus als je het fijn vind dat het jack wat losser zit, bestel je een maatje groter dan normaal. Draag een ondershirt zodat je een laagje onder de club jersey hebt. Dan zou je het in ieder seizoen prima moeten volhouden. Het ondershirt van Chapeau! zit fijn en strak en neemt het zweet goed op. Daardoor blijft het thermisch shirt zo goed als droog. Dat scheelt weer een stukje kou!

En dan, je zou het haast niet verwachten, maar heb ik ook nog een bibshort nodig. En wat dan wel weer speciaal is voor een Thermische bibshort, heb ik een korte Bib Short. De Club Thermal Bibshorts. Sommige zomeravonden is het namelijk al wat kouder en om dan al wat te wennen kan ik mooi deze aan. Maar ook in de winter is het thermische broekje ideaal om jezelf warm te houden. Zorg wel voor wat beenwarmers zodat je geen koude benen hebt. Dus ook dit broekje is ideaal voor frisse zomeravonden, koude herfstdagen of winterochtenden. Het zit allemaal erg fijn en uitstekend. Niet te strak, maar ook niet losjes. Wil je het allemaal wat losser hebben zitten bestel dan een maatje groter dan normaal. Als klap op de vuurpijl zorg ik ervoor dat ik geen koude handjes krijg. De Club 3 Season Glove zijn ideaal voor de koude dagen. De handschoenen hebben een speciale coating op de vingers zodat je nog op jouw mobiel of fietscomputer de route kunt zoeken. Daarnaast zin de handschoenen uitermate geschikt voor alle omstandigheden. Door een speciale thermische sleeve is hij water- en winddicht. Wat wil je nog meer? Voor meer informatie of de aanschaf van deze prachtige producten ga je naar https://www.chapeau.cc/. Wat ons betreft is de kleding goedgekeurd. Chapeau! en petje af!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *