Getest: STOX Energy socks

De sokken die je fit en vitaal houden van Stox. Het zijn high tech compressie sokken die een snel herstel van de spieren garanderen. Stox is dan ook de officiële supplier van team Jumbo Visma. Die sokken wil jij ook natuurlijk! Je kunt ze zelfs bestellen met Jumbo Visma logo erop! De sokken kosten €39 euro en dat zijn ze meer dan waard. Er zijn verschillende kleurencombinaties mogelijk zodat je jouw favoriete sokken kunt kopen. Je kunt ze aan doen tijdens de ritten of nadat je gedoucht bent. Tijdens de rit zorgen de sokken voor een gemakkelijke doorbloeding in de benen en een maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. Afvalstoffen worden daardoor sneller afgevoerd zodat je jezelf fitter en vitaler voelt! En dat allemaal in een mooi design zodat je er ook nog eens tip top in stijl rond fietst.

Minder vermoeide benen na het sporten
Het aantrekken van de sokken zal in het begin wat oefening nodig hebben. Maar oefening baart kunst uiteraard. En na een paar keer gaat het soepel en gaan de sokken ook steeds beter zitten. Tijdens het fietsen voelen de sokken heerlijk aan. Ze zitten natuurlijk vrij strak maar daar voel je eigenlijk vrijwel niets van. Zorg dat je tijdens de bestelling de goede maat selecteert. Dit doe je op de website te klikken op “Wat is mijn maat”. Er zijn 3 maten waarbij de schoenmaat en de omvang van jouw kuit een belangrijke rol spelen. Meet dit even goed op zodat de sokken optimaal werken. Je hebt geen zweetvoeten in deze sokken en bovendien heb je minder vermoeide benen na het sporten. Je voorkomt blessures en spierpijn. Het versterkte voetbed geeft meer comfort in de schoen. Ideaal toch? Wij hebben ze ook gebruikt als recovery sokken. Dus na het douchen lekker een paar uur de sokken aan. En de volgende ochtend ben je weer top fit!

Stox energy socks is opgericht in 2012. Steunkousen die helpen met een sneller herstel van blessures. Inmiddels zijn de Stox niet meer weg te denken. Wanneer je bestelling boven de €50,- is wordt deze gratis bezorgd. Stox heeft verschillende sokken voor verschillende sporten, reizen of voor medische klachten. Kijk snel op www.stoxenergy.com voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *