Nooit meer stinkschoenen met de Shoefresh

Na ieder ritje kom ik weer thuis en krijg ik te horen dat mijn fietsschoenen zo stinken. En mijn sokken natuurlijk ook. Na de 400ste fietsrit toch maar het idee gekregen om naar een oplossing te zoeken en die kwam ik al vrij snel tegen. De Shoefresh is sinds 2014 in de markt en een wonderbaarlijke uitvinding. Zeker voor het thuisfront maar ook voor mijn schoenen en mijn voeten. Dat leg ik je graag allemaal uit straks. Maar eerst mijn bevindingen. De Shoefresh wordt gratis verzonden (Gratis verzending vanaf €25) en mag je 30 dagen uitproberen. Daarbij komt de mooie slogan “Niet goed, geur terug”. Hij is snel in huis en na mijn eerste fietsritje ben ik begonnen met testen. Iedere keer op de Shoefresh. De Shoefresh werkt optimaal. Binnen 25 minuten zijn jouw schoenen klaar voor het volgende gebruik. Na een fietstocht of vijf begin ik het resultaat nog beter te merken. De schoenen worden eerst gereinigd en daarna gedroogd.

De Shoefresh reinigt met de Active Oxygen. Die pakt de bacteriën en schimmels aan tegen de stank. Daarna droogt de Shoefresh met warme lucht en verwijderd hij zweet en vocht van binnenuit. Op de webpagina van Shoefresh staan hele mooie filmpjes waar je op een ludieke maar duidelijke manier kunt zien hoe deze werkt. In de doos zit de Shoefresh, schoenhouders en een speciaal stuk waardoor je ook jouw helm kunt schoonmaken. Ideaal toch? Je zet hem gemakkelijk in elkaar. Stekker in het stopcontact en zet de schoenen erop. Dan start de Shoefresh automatisch met het reinigen en daarna droogt deze ook automatisch. Handig is dat de Shoefresh daarna automatisch uit gaat. Je kunt uiteraard alle schoenen op de Shoefresh plaatsen.

Inmiddels is de Shoefresh verkrijgbaar bij meer dan 300 verkooppunten. De Shoefresh voorkomt ook voetschimmel en kalknagels. Daardoor wordt het gebruik ook aangeraden door een scala aan pedicures. De Shoefresh schoenverfrisser is ook gewoon te koop via de webshop en kost €109. Er is ook een limited edition beschikbaar in het zwart. Ook is de Shoefresh beschikbaar in een handige mini uitvoering. Deze kost €49 en is gemakkelijk mee te nemen voor bijvoorbeeld op vakantie. De mini Shoefresh is wel wat langer bezig met reinigen en kun je het beste voor het slapen gaan aanzetten. Dan heb je de volgende ochtend schone, frisse schoenen. Wil je meer informatie over de werking van de Shoefresh kijk dan hier. Wil je er eentje aanschaffen, of een van de accesoires, kijk dan in de webshop van Shoefresh.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *