Altijd zichtbaar met de verlichting van Spanninga

Het Nederlandse Spanninga staat sinds de oprichting voor exclusieve en innovatieve kwaliteitsverlichting. Als racefietsen, mountainbiker en gravelbiker natuurlijk van levensbelang. Vooral in de winter is het een fijne bijkomstigheid. Maar ook aan het eind van de zomer, als het wat vroeger donker wordt, is het ook fijn om verlicht op straat te gaan, Dankzij een unieke benadering werken vele merken samen ter ontwikkeling van de fietsverlichting. Al meer dan 100 jaar is het Friese Spanninga een innovatief bedrijf in veiligheid. Dat willen we natuurlijk zien! Strevend naar nieuwe oplossingen op het gebied van de talloze mogelijkheden van verlichting. Dat is de kernwaarde van Spanninga. Baanbrekend in veiligheid toen, nu en voor de komende 100 jaar natuurlijk! 

TRIGON 25 SET II
Alle lampen in het TRIGON assortiment hebben een elegante look met een 3D textuur. Mocht je een verlichting zoeken met een hoge lichtopbrengst dan ben je op het juiste adres. De TRIGON viel bij ons ook direct in de smaak. Niet alleen door het prachtige design en eenvoudig gebruik, maar ook door de vele functies. Zo kun je de set met een USB kabel opladen. De TRIGON 25 koplamp is compact en gemakkelijk aan het stuur te bevestigen. Dankzij een eco-mode gaat de lamp lang mee. Met de handige siliconen beugel is hij zo op het stuur gemonteerd. De lamp geeft voldoende licht om in de schemering maar ook in het donker genoeg te zien. De levensduur van de koplamp is 20 uur als hij aan staat. Dit is enorm lang voor een USB oplaadbare koplamp. Het ARCO achterlicht is een prachtige lamp. Het achterlicht doet natuurlijk wat hij moet doen: opvallen. Deze heeft een brandduur van 5 uur en via de batterij-laad-indicator geeft een signaal wanneer hij bijna leeg is. Meer informatie over de set: https://spanninga.com/nl/product/trigon-25-set-ii-2/

DOT Set
De DOT set is een klein formaat met een groot en belangrijk effect. Het zorgt namelijk voor perfecte zichtbaarheid op donkere of schemerende momenten. Het is tevens een ideale verlichting voor de stadsfiets met veel energie. Daarnaast is hij prima voor als je zichtbaar wilt zijn op de racefiets, mountainbike of gravelbike. Dankzij het unieke 3D patroon bied het een perfecte oplossing voor snelle en betaalbare fietsveiligheid. En het ziet er ook nog iconisch uit. Dankzij de siliconen beugel is ook de DOT gemakkelijk te bevestigen. Zowel het voor- als achterlicht zitten zo op de fiets. De doorsnede van beide lampen is slechts 2,5 centimeter met een gewicht van een 2-euro munt. Ze wegen bijna niks en zijn net als de TRIGON set zonder gereedschap te monteren voor elk type fiets. Ze werken op van die CR2032 schijfbatterijtjes. Meer informatie over de set: https://spanninga.com/nl/product/dot-set-2/

Spanninga heeft nog veel meer oplossingen voor verlichting bij verschillende soorten fietsen, Kijk voor meer informatie dan ook op de website van Spanninga.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *