Oranje over de weg met The Cool Dude Shop

In de zoektocht naar unieke fietskleding kom je snel uit bij The Cool Dude Shop. Deze onafhankelijke online fietskleding winkel verkoopt verschillende fietstenues in verschillende unieke prints. Zo kom je op de homepage bijvoorbeeld kleding tegen van “The King of The Road”. Maar ook shirts als de “Bicycle King” in plaats van Burger King, shirts met het Strava logo en met diverse biermerken zijn er verkrijgbaar. Let dus even goed op voordat je de site opent, want je hebt er zo het een en ander versteld. De verschillende printjes, mooie ontwerpen en gebruiksvriendelijke webshop spannen de kroon. Gemakkelijk betalen en binnen een paar dagen heb jij een volledig tenue of jouw fietsshirt op de mat. Gezien de vriendelijke prijzen lijkt het me dat ik dit even snel moet testen.

Dus snel op de site een shirt bestellen. Ik toets rechtsboven als zoekterm ‘Nederland’ in en er verschijnen direct diverse shirts. Maar snel even kijken wat hier allemaal verschijnt. En dat zijn er nog een aantal ook. Dus ik heb een keuze. Oranje natuurlijk! Voor slechts €34 komt het shirt mijn kant op. Oranje met een prachtige leeuw en de Nederlandse vlag erop. Achterop en op de mouwen staat ‘Netherlands’ (ter info, dat is Nederland in het Engels!). Na een week komt het shirt binnen en ik ga het meteen testen. Het shirt heb ik in maat L besteld. Ik heb al mijn fietsshirts in die maat dus deze ook. En hij past eigenlijk net als alle andere shirts fantastisch. De rits sluit goed en gemakkelijk en je voelt deze niet zitten. De sluiting onder is ook goed waardoor het shirt niet verschuift. Kortom, een goede fitting voor een zeer vriendelijke prijs. Ik kan niet wachten om mijn volgende shirt te bestellen. En ik heb voor iedereen goed nieuws! Namens Cycling Love krijg je 10% korting op jouw aankoop. Gebruik de code ‘CL10’ bij het afrekenen en veel plezier ermee!

Koop snel jouw shirt en bibshorts op https://thecooldudeshop.com. En reken af met de kortingscode van 10%: CL10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *