Gemakkelijk je spullen mee in de BAGGICASE

Ik ben al een tijdje op zoek naar een handig opbergsysteem voor mijn telefoon en pinpas. Tijdens het fietsen had ik vaak een enorm tasje voorop zitten waar ik dan mijn telefoon, pinpassen en sleutels in deed. Het maakte mijn prachtige fiets natuurlijk wat minder elegant maar het was wel praktisch. Javi Blanco had denk ik hetzelfde probleem en ontwikkelde de BAGGICASE. Alleen vanwege de naam wil ik hem al hebben! Het is de beste en een unieke case voor jouw telefoon, geld en pinpas of creditkaarten tijdens jouw fietstochten. Bovendien is de BAGGICASE erg licht van gewicht, veilig, compact en heel erg handig in gebruik. En het belangrijkste is natuurlijk dat de BAGGICASE helemaal waterdicht is. Tijdens mijn eerste fietstochten vind ik het wel spannend. Is ie echt waterdicht? Maar ja, dat is hij. Ik zweet altijd wel redelijk tijdens fietstochten en de telefoon was natuurlijk droog. Net als mijn geld en de pinpas.

Waterdicht, persoonlijk en compact!
Op de site kun je kiezen voor verschillende BAGGICASE varianten. Zo is er de classic of de regenboog. Beide kun je met kleuren helemaal zelf ontwikkelen. Je kunt kleur kiezen. Je kunt hem zelfs helemaal persoonlijk maken door jouw naam erop te laten bedrukken. Zo weet iedereen gelijk van wie de inhoud is. Mocht je hem ooit kwijtraken natuurlijk. Er zijn verschillende grootte cases die je aan kunt passen aan de grootte van jouw telefoon. Erg handig natuurlijk. Zo is ie immers nooit veel te groot. Hij past gemakkelijk in een van de vakjes in mijn fietsshirt. Bovendien gaat hij gemakkelijk open en dicht zodat je snel even kunt betalen als je een colaatje drinkt of even snel een foto wilt maken tijdens jouw ritje. Nadat je een bestelling plaats heb je hem vaak binnen een paar dagen in huis. En dat voor een BAGGICASE die helemaal uit Spanje komt! De BAGGICASE wordt gratis verstuurd en heeft een 14-daagse gratis “Return and Exchange” garantie.

Meer informatie over de BAGGICASE of eentje bestellen? Ga naar https://baggicase.cc/. Je kunt daar ook al jouw vragen kwijt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *