Upgrade jouw Cockpit met PNW Components

Een gemakkelijke en relatief goedkope upgrade van jouw gravelfiets is natuurlijk de cockpit. Een nieuw stuur en stuurpen zorgen gelijk voor een ander beeld van jouw fiets. Bovendien kun je daarbij zelf de lengte kiezen om hem voor jouzelf zo comfortabel mogelijk te maken. En weet je de maten niet, dan kun je gemakkelijk op de website van PNW Components uitzoeken wat de beste maat voor jou is. Bij PNW Components is men er volledig van overtuigd dat je geen hoofdprijs hoeft te betalen voor geweldige fietsonderdelen die perfect werken. Men denkt dat fietsen gemaakt zijn voor het plezier dat ze toevoegen aan ons leven. Daarom zijn ze PNW Components gestart. Zij haten hoe duur fietsonderdelen zijn. Door tientallen jaren werkervaring bij de beste fietsmerken in de branche, sterke relaties met toonaangevende fabrikanten en het werken in de hitte van de nieuwste foefjes ontwikkelt PNW Components de best presterende producten. Tijd om onze gravelfiets te upgraden met een stuur en stuurpen van PNW Components. En die upgrade hoeft zeker niet duur te zijn!

The Coast
Dit is een stuur wat ideaal is voor de gravelfiets maar ook voor bijvoorbeeld op jouw racefiets. Doordat de stuurhendels niet recht naar beneden afdwalen maar een beetje schuin naar buiten is het stuur een stuk breder dan een normaal stuur. Dit komt de zithouding ten goede. Een aantal jaren terug is PNW Components begonnen met spelen met bredere staven voor op de MTB. Het is trendy en gunstig. Nu blijkt dat dezelfde voordelen ook gelden voor een dropbar. Ook wel een race stuur genoemd in de Nederlandse volksmond. De Coast is ontworpen om extra comfort te geven op jouw gravelfiets. Of racefiets natuurlijk. En dat werkt perfect. Door het bredere stuur kun je verschillende zithoudingen aannemen. Bijvoorbeeld vind ik het fijner de dropbar vast te pakken wanneer ik lange stukken afdaal of over harde wegen fiets. Maar het is weer fijner de bovenkant vast te pakken wanneer ik klim of lekker recht over onverharde wegen fiets. Voor iedereen is dat natuurlijk anders maar het stuur bied wel al deze mogelijkheden. Een bredere stang met een ondiepe drop zorgt niet alleen voor ergonomische ontlasting van de polsen en nek maar maakt je fiets tevens stabieler. Meer controle en een ideaal comfort complementeren dit stuur, wat met slechts €57,95 een meer dan uitstekende prijs/kwaliteitverhouding heeft. Deze is in verschillende maten te koop, kijk maar: https://www.pnwcomponents.com/collections/pnw-components-handlebars/products/the-coast-handlebar.

Stuurpen The Coast
Uiteraard is een stuur niet compleet zonder stuurpen. Ook daar heeft PNW in de Coast lijn een oplossing voor. Bij het ontwerp hiervoor waren twee hoofddoelen: Het bouwen als extra aanvulling op het Coast stuur en rijders een extra bevestigingsmogelijkheid voor hun gadgets bieden. En dat is gelukt. Want als gravelfietser wil je ook wel eens een filmpje maken met bijvoorbeeld de Go Pro. Deze is eenvoudig te monteren aangezien er een mount op de stuurpen zit. Daarnaast kun je er ook verschillende koplampen aan vast monteren. Ideaal toch? De stuurpen is te verkrijgen in verschillende maten die je precies kunt afstellen naar jouw wens. De kortere stuurpen heeft en comfortable stijging van 7 graden en plaatst jouw lichaam in een ideale positie voor comfort terwijl jouw rijstijl niet veranderd. Je kunt de stuurpen ook gebruiken voor bijvoorbeeld een mountainbike en op de site staat uitgelegd welke lengte het beste voor jou is. Maar uiteraard is dit voor een ieder persoonlijk. Je koopt deze ideale toevoeging voor €57,95. Zo heb je voor ongeveer €116 een volledig nieuwe cockpit. Alleen nog een mooi stuurlintje erbij! Meer informatie over de stuurpen zie je hier: https://www.pnwcomponents.com/collections/pnw-components-stems/products/coast-stem.

Alles over PNW Components lees je hier: https://www.pnwcomponents.com/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *