Lekker gek doen met de kleding van Billy Brewster

Word jij net als ons ook altijd vrolijk van leuke fietskleding met een gekke twist? Dan ben je bij Billy Brewster helemaal op je plek! De gekste en meest kleurrijke designs die je maar kunt bedenken. Billy Brewster maakt het. Laten we eerst even stilstaan bij de naam. Billy Brewster klinkt als een brouwerij. Dat zijn ze niet, maar er is wel een lekker witbiertje te koop. Gebrouwen door de Twentse bierbrouwerij, is het de ideale dorstlesser na het fietsen. Met aroma’s van sinaasappel en koriander is het biertje bovendien smaakvol. Een lekker biertje na een fietstochtje hoort er natuurlijk bij en dus is er het heerlijke witbiertje met het kleurrijke Billy Brewster etiket op de fles!

Tijd om een leuk shirt met bijpassende sokken uit te zoeken. Je kunt kiezen uit drie verschillende thema’s. Alle shirts en sokken zijn natuurlijk even uniek en kleurrijk. Bovendien zijn ze van hoge kwaliteit. Billy Brewster is wat dat betreft echt een wielermerk wat plezier en gezelligheid het belangrijkste vind. En aan de verschillende ontwerpen te zien wordt dat meteen duidelijk. Wij hadden de eer om beide een shirt met bijpassende sokken te testen. Van het Tiki Tropical thema kiezen wij voor het Coconut en Pineapple Jersey. Met bijbehorende sokken natuurlijk, om er netjes en kleurrijk bij te fietsen. De shirtjes zijn gemaakt door Balans Sportswear en hebben aansluitende elastische mouwen. Tevens is er een elastische pasvorm door de zijstukken. Dit komt beide door de Power Lycra. Het geeft een perfecte pasvorm en het shirt zit lekker elastisch, luchtig maar toch fijn. De stof droogt snel. Na 100 kilometer zat het nog steeds lekker en waren de drie achterzakken, eerder gevuld met sportrepen, leeg. Over de gehele lengte van de shirts zit een kwaliteitsrits van YKK.

De Coconut is een tropisch tafereeltje met kokosnoot en palmbladeren. Met roze zakken en sokken val je gelijk op! De Pineapple is een ananas cocktail met een parasolletje erin.

Patrick fietst rond met een Coconut setje! Prachtig hè?

Dan even over de sokken. Deze worden gemaakt door het bekende Sockeloen en zijn 19 centimeter hoog. Ze zitten gemakkelijk en zijn een one-size fits all maat. Tussen 39 en 46. Door de fijne weefstructuur en een optimale elastische pasvorm zitten ze een ieder als gegoten. Ze zijn vocht afvoerend zodat je geen zweetvoeten in de schoenen krijgt. Bovendien zijn de tenen naadloos zodat dit niet irriteert. Naast dat de sokken en de shirts dus ideaal zitten kan ik ook genieten van het uiterlijk. Voor het eerst zei mijn vriendin “Wat een gaaf shirtje en leuk die sokken erbij”. Dat heeft ze nooit eerder over een fietstenue gezegd. En eerlijk is eerlijk, het is ook prachtig om rond te fietsen met een ananas op de rug. Of een cocktailtje op jouw shirt. Met de flitsende kleding van Billy Brewster val je meteen op en bovendien zit het lekker. Kleurrijk door je wielercarrière met Billy Brewster: Bestel snel jouw setje op https://www.billybrewster.com/ en bestel er dan direct zo’n lekker biertje bij ☺

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *