Fietskleding van GONSO

Duitse merken zijn tegenwoordig druk bezig de fietskleding markt te veroveren. GONSO is een merk met kwalitatief hoogwaardige fietskleding voor de recreatieve wielrenners en mountainbikers. GONSO ontwikkeld en maakt functionele kleding voor fietsers. Het doel is om het plezier van het rijden te promoten door de producten met een optimale fitting. De fietsshorts zijn altijd “core business” voor GONSO. Want zij waren de eerste die moderne fietsbroeken ontwikkelden met synthetische zeem in Duitsland. Men weet uiteraard dat deze cruciaal zijn voor de lange ritjes in het zadel. Het motto van Gons: GONSO.PERFECT.FIT. We waren de gelukkige om wat setjes kleding van GONSO uit te proberen en na uitvoerig testen hierbij onze bevindingen en de feiten.

Shorts
Allereerst bespreken we het belangrijkste product van de GONSO collecties. De Bibshorts. We ontvangen er twee en ze zitten beide als gegoten. Een zwarte VIVIO BIB staat met elke wielerjersey van GONSO perfect. De bibshort zit lekker strak en vloeit fijn over in je benen. Door de Non-slip siliconen beenelastiek blijft de bibshort altijd goed op z’n plaats. Met de comfortabele beugels hangt de short fijn over jouw schouders. Bovendien zit het dermate comfortabel en ziet het er ook nog eens prachtig uit. Met de prima zeem ben je verzekerd van uren fietsplezier zonder pijn aan jouw edele delen. Ook de andere bibshort, in een blauwe kleur ontvangen SALTIOLO, is de moeite waard. Deze bibshort heeft een wat minder neutrale kleur en dus moet je even goed matchen met welk wielershirt het past. In principe heeft de bibshort dezelfde kwalitatieve hoogtepunten als die andere. Ware het niet dat hier enkele modieuze reflectie elementen zijn toegevoegd zodat je ook in de schemer en in het donker goed zichtbaar bent. Dat maakt deze broek, die erg fijn zit en bovendien ook goed gebruikt kan worden tijdens de ritten binnen, tot een heuse versterking van mijn fietskleding collectie. Uiteraard heeft GONSO nog meer fietsbroeken, die je terug kunt vinden in de shop op de website.

Fietsshirts
We krijgen met deze twee fijne shorts ook twee fietsshirts meegestuurd. Waaronder de NARBON. Deze is in meerdere kleuren verkrijgbaar, wij krijgen hem in de zomerse kleur “mineraal blauw”. Het sportieve fietsshirt is de perfecte metgezel voor jouw fietstochten door de bergen. Het shirt heeft optimale vocht afvoerende prestaties waardoor het shirt snel droogt. Bovendien ademt het shirt zodat je ook op warme dagen niet oververhit raakt. Hij sluit naadloos aan op de armen en de maten zijn zoals je gewend bent. Uiteraard mag de achterzak met 3 zakken niet ontbreken. Zo heb je genoeg voor jouw voeding en kun je ook nog een fietspomp of sleutels kwijt. Een ander modern en prachtig design shirt is die CANTUN. Ook deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het zwarte shirt heeft twee gele ringen aan de mouw die reflecteren. Zo ben je altijd goed zichtbaar. Ook hier een achterzak verdeeld in drie stukken zodat je alles mee kan nemen. De aansluiting is erg fijn en het shirt ademt fantastisch. Door de non-slip aanslutiing onder het shirt beweegt deze tijdens het fietsen niet zodat je volledig kunt focussen. GONSO heeft natuurlijk veel meer fietsshirts, kijk maar op de site. Ik vind de designs allen mooi, uniek en bovendien handig. De shirts zijn ook verkrijgbaar bij de meeste fietszaken.

Jacks en beenwarmers
Ook krijg ik de beschikking over een heerlijk jack voor de koudere dagen. De GALIBO is er in het geel. Lekker zichtbaar ben je op deze manier. Bovendien is het jack waterdicht (rating: 10,000mm) en beschermt het je tegen de koude wind. Door de antislip siliconen blijft hij altijd op z’n plek. Zo ben je voorzien van een fantastisch jack in de koudere periode, of tijdens natte ritjes. Door de verlengde achterkant heb je een groter gedeelte droog. Bovendien zit er een zak met ritssluiting zodat de spullen ook droog blijven. Door de strakke fit blijf je aerodynamisch. Bovendien is het materiaal G-TEX waar je echt profijt van hebt. Het voelt goed en fijn aan. Met een setje BEINLINGE (beenwarmers) is het wintertenue compleet. Deze heeft een rits waardoor je hem gemakkelijk aan kunt trekken. Door de aerodynamische thermo materialen ziet het er strak uit, voelt het strak aan en houd het de meeste koud buiten de benen.

Kortom, alles wat GONSO maakt en verkoopt is van hoge kwaliteit zoals je van een Duits bedrijf mag vewachten. Op de werbsite kun je gemakkelijk bekijken welke producten je wilt kiezen. Je kunt daar een kleur voor jouw product kiezen en bovendien gemakkelijk bestellen en betalen. Binnen een tijdje heb je alle producten binnen en kun je er van genieten! Voor meer informatie ga naar: https://gonso.de/int-en.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *