Blijf vol energie met de sportvoeding van Mulebar

Het startte allemaal in 2002. Toen twee bergbeklimmers op de hoogste berg van de Andes (de Aconcagua, 6692M) waren. Een van hen had een enorme buikpijn na het eten van een industriële granen reep. We hebben het dan ook aan hen te danken dat sinds 2007 Mulebar bestaat. Zelf ontwikkelde, 100% natuurlijke, repen en andere sportvoeding. En waarom “Mulebar”? De Mule is een muilezel. Deze is het symbool van uithoudingsvermogen. Bovendien heet het basiskamp van de Anconcagua “La Plaza de Mulas”. Dan valt alles op zijn plek natuurlijk!

Mulebar heeft vier belangrijke punten als “Waarde voor energy” geoptimaliseerd. Als eerste genoegen. De ware smaak van fruit en onvergelijkbare texturen. Energie, met super deugende ingrediënten zoals Himalaya zout, quinoa, gember en verschillende notensoorten.  Natuurlijk, alle producten zijn natuurlijk om de kwaliteit en gezondheid te waarborgen. Verantwoordelijkheid en betrokkenheid, een groot deel van het assortiment is BIO en Vegan. Met de navulflesjes en herbruikbare siliconen kolven probeert Mulebar plastic gelletjes uit te roeien. We beginnen dan ook met informatie over de gelletjes. Een assortiment gelletjes bestaat uit vijf verschillende smaken. Allen even smaakvol en met een andere werking. Zo zit er in de gelletjes Cherry en Apple antioxidanten,  zit er extra BCAA proteïne in de gezouten karamel smaak en een cafeïne boost effect in de smaken Lemon/gember en koffie. Alle vijf beschreven, allen een andere unieke smaak en natuurlijk een extra boost tijdens jouw fietstocht. Bovendien hebben de gelletjes een hersluitbare dop. En wat dacht je van de speciale navulflesjes? De siliconen flesjes van 60ml kun je eenvoudig vullen met de energygel vanuit de grote fles. Natuurvriendelijk en bovendien heb jij altijd een gelletje bij je. Navullen en gaan. Gemakkelijk af te wassen. Een uniek en handig concept. Bovendien kun je de gel gebruiken om liefst 1 liter energydrink te maken!

Dan de repen. Ook die zijn uniek van smaak en zorgvuldig met natuurlijke producten samengesteld. De repen, met unieke smaken, zijn allen 40 gram. Ik licht er even wat smaken uit. De Mango Cashew, Abrikozen Walnoot maar ook een zoute variant met Tomaten rozemarijn smaak en een proteïne variant met amandel aardbeien smaak. Kortom, voor iedere smaak wat. Een sensatie van smaken en met 40 gram genoeg voor iedere activiteit. En ook hier geld weer: 100% natuurlijke producten. De energy fruitdrankjes die direct voor extra energie zorgen zijn ook het proberen waard. Boordevol fruitsmaken zoals abrikoos, banaan of bijvoorbeeld gemixte fruitdrankjes met zoete aardappel, wortel en sinaasappel. Unieke smaakcombinaties die zorgen voor een lekker smaakje in de mond en bovendien voor extra energie tijdens jouw fietstocht! Liefst 60 gram zodat je niks te kort komt, en natuurlijk weer geproduceerd met 100% natuurlijke producten. Zoals Mulebar dat bij elk product doet. Bovendien zijn ze gunstig geprijsd en vooral bij de refill gelletjes heb je daar erg profijt van. Voor meer informatie over Mulebar of het aanschaffen van de producten ga je naar: https://www.mulebar.com/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *