Fietsbrillen van 100%

Het Californische bedrijf dat in 1982 werd opgericht in San Diego is natuurlijk wereldberoemd om zijn brillen. Geef jezelf nu voor de volle 100% zodat je later geen spijt krijgt. Dat is het motto van het bedrijf dat prachtige en bovendien kwalitatief hoogstaande zonnebrillen op de markt brengt. Met deze ingesteldheid, innovatie en zelfvertrouwen stelt 100% elke atleet in staat om nieuwe wegen in te slaan, af te wijken van “het bekende” en vooral te focussen op datgene wat voor hen net hét belangrijkste is: “De weg naar de overwinning!”. 100% werd voornamelijk bekend vanwege ski/motocross brillen, hoogwaardige handschoenen en zonnebrillen. Tegenwoordig maken zij ook prachtige sportbrillen voor bijvoorbeeld fietsers en speciale mountainbike kleding. Tijd om eens twee fietsbrillen te testen!

Allereerst even de informatie over alle brillen. Deze zijn altijd in verschillende kleuren beschikbaar zodat je kunt kiezen welke bij jou past. Daarnaast kun je altijd een type lens kiezen. De brillen worden altijd geleverd in een luxe doos met brillendoosje, opbergzakje en een extra losse transparante lens.

100% RACETRAP – Matte Metallic Viperidae – Bronze Multilayer Mirror Lens
De eerste bril die ik test heeft niet alleen een prachtig design maar ook een unieke kleur. De matte olijfkleurige bril draag ik dan ook met veel plezier en trots. Niet alleen omdat het beroemde merk 100% gegraveerd staat in de bril, maar ook omdat het een prachtige verschijning is. Hij staat dan ook mooi onder al mijn verschillende helmen. De fietsbril staat tevens garant voor een optimale bescherming tegen zonnestralen. Het ontwerp is gedaan in Californië maar hij is geproduceerd in Europa. De HiPER lens werkt contrast verhogend. Dat zorgt voor een beter zicht in alle omstandigheden. En tijdens een val versplinteren de lenzen niet door het slagvaste Polycarbonaat. En wanneer ik zweet, water, vuil of olie op de lens krijg dan merk ik daar vrij weinig van. De bril zit ook fijn om de neus door het rubberen steunstuk bij de neus en uiteinden van de poten. Het glas is niet volledig omringd door een frame waardoor je een ultra-HD view hebt tijdens jouw fietstochten.

100% Glendale – Soft Tact – Bordeaux Bronze Lens
De 100% Glendale is een fietsbril die gebruik maakt van premium technologieën en dit combineert met een stijlvol tijdloos design. Door de eigen cilinderlens met extra groot zichtveld kun je in elke omstandigheid genieten van het beste zicht. Door een klein gat aan de onderkant van de lens heb je een fijne ventilatie door de bril heen. Ook in de inkeping van het frame zit een gat waardoor de ventilatie in de bril echt perfect is. Hij beslaat minder snel en door de speciale coating houd je de bril schoon tijdens regen en loopt zweet snel weg. Hoe veel je ook zweet, door de ultra neus- en oorstukjes blijft de bril altijd perfect zitten. De bril zit erg fijn en wat vooral opvalt is dat het frame zweet tegenhoudt zodat het niet in jouw bril komt. Met de fijne kwaliteit die je van een 100% bril kunt verwachten is dit een fantastische aankoop. Bovendien zie je er ook nog eens op en top mee uit.

Links de Racetrap, rechts de Glendale

De verdeler van de 100% brillen binnen de Benelux is Bowdy & Brave, ga  naar https://bowdybrave.com/100-2/ voor meer informatie. Wil je weten waar je de brillen kunt aanschaffen? Kijk dan op: https://bowdybrave.com/dealerlocator/. De website van 100% is: https://www.100percent.com/.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *