Nagenieten met de lekkere biertjes van Koerspret

Genieten van mijn fietstocht doe ik eigenlijk altijd wel. Zelfs als ik een paar buien tegenkom onderweg ben ik naderhand nog erg tevreden en voldaan dat ik toch maar weer even geweest ben. Wielrennen en bier is een fijne combinatie. Dat vinden heel veel mensen en ik ben daar een van. En de mannen van Koerspret hebben daar het ideale biertje gebrouwen. Het begon allemaal met een succesvolle Podcast show van profwielrenner Peter Koning die over wielrennen babbelt met wielergekken Wilco Kenter en Michiel Beemster. Met een schare groep aan luisteraars wilden zij dit uitbreiden middels een leuk uniek concept. Al gauw kwamen ze uit bij een biertje, want iedereen drinkt toch graag een biertje na een rondje fietsen?

En zo ontstond dus Koerspret. Het bier is geboren uit liefde voor de koers. Inmiddels zijn er verschillende soorten Koerspret biertjes te verkrijgen. Je kunt ze per flesje kopen maar ook per 6, 12 of 24. De cadeau pakketten zijn natuurlijk helemaal leuk voor jouw jarige wielervrienden. Of voor Kerst, met Sinterklaas, noem maar op!

De Biertjes
Het Koerspret bokbier is een limited edition en natuurlijk nu verkrijgbaar in het bokbier seizoen. Speciaal voor mensen die zich niet laten afschrikken door een stormpje of een flinke regenbui. Die gewoon in de herfst, winter en het vroege najaar lekker kilometers maken. De heerlijke aroma’s doen het slechte weer snel vergeten. Ook de Koerspret Raspberry is een tijdelijk product in het assortiment met een heerlijke Frambozen smaak. Geen zoet fruitbiertje maar de pure lichtzure smaak van de Framboos in een heerlijk biertje.

Dan is er nog een 0,0 biertje. Het ultieme hersteldrankje na een lange fietstocht. Het dorstlessende biertje zit vol eiwitten maar laag in de calorien. Bovendien zijn er weinig suikers toegevoegd en is deze natuurlijk alcoholvrij. Het heeft wat weg van zijn grote broer, het blond biertje. Met een frisse smaak en een heerlijke aroma is dit een heerlijk biertje na een zomerse rit. Het zwaardere tripel biertje is er een om van te genieten na de fietstocht met bijvoorbeeld een heerlijke biefstuk. Al deze heerlijke biertjes zijn te verkrijgen via: https://koerspret.nl/. Daar staat natuurlijk ook alle extra informatie over de bieren en de “uitvinders” van deze heerlijke biertjes.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *